snö

usch fy och blä. valnade upp i morse vid 8 tiden och det snöade som bara den och det va massa snö på backen. usch inte kul alls. men det finns inga dåliga väder det finns bara dåliga kläder ;). så jag tog och åt lite frukost och laddade upp med banan och bröd så att jag skulle orka ge mej ut och springa min runda. det va på med spring kläderna som vanligt. har för övrigt köpt nya springa skor nästan lika dana som jag har fast lite dyrare variant. den va ju på rea men tyckte att jag kunne unna mej det efter som jag ändå är ute och springer så pass mycket nu :). det är lite bredare och bättre resor i midjan så att dom sitter uppe kanon och haha håller in magen samtidigt ;). sen är det en ficka med dragkejda på utsidan och inte på insidan. så dom va helt guld. sen va det på med broddar, keps och vantar. så va det bara och ge sig ut. och ja det va fett jävla jobbigt. tungt och blaskigt som fan... ibland så gled ena foten åt ett håll och den andra åt ett annat hål så att jag höll på att ramla några gånger. men det va bara och kämpa på.
.
det va jobbiga är ju att man får all snö i ögonen men det löser jag ju med en keps. så att det är jobbigt för benen tänker jag att det måste ju bara va bra. kankse men bränner nätt extra fläsk på rumpan och låren och ja det kan ju aldrig skada ;). men det skönaste med att ge sig ut i detta hemska väder va att få komma hem ta av sig dom blöta kläderna(för jag frös inte efter som jag blir så varm av att springa) och sen ställa sig i duschen och bara bli ännu varmare och bli av med det där blöta snön och regnet.
.
men annars idag så ska vi bege oss till ikea och sen gå på bio. kommer och bli jätte kul :). det blir att åka till heron som vanligt. det är så bra där för man har allt under ett och samma tak. både bio, mat, affärer ja allt :) ska fixa lite i hallen och måste ta och dammsuga om jag ska ta och fixa i hallen suck...har tvättat mina spring kläder oxå. ja inte dom nya utom dom andra.
.
mysigt väder...eller inte
det va keps på :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0