springa

ååå jag har kollat in nya spring byxor som jag ska prova i morgon. inte för att jag kankse behöver nya utom mer för att det bara är kul att ha olika som man kan växla mellan. sen va dom på rea oxå så det är ju guld :). dom va nästan som dom andra svarta med rosa detaljer på. så ska upp i morgon och kolla lite mer.
.
men idag på jobbet så va vi inte så många utom bara 3 men det går ju bra. det är ju luncherna som blir lite svåra. men man får va lite flexibel så brukar det lösa sig. men det va en hel del att göra idag och vi sålde bra så det är grymt kul.
.
efter jobbet va det bara hem och hoppa i spring kläderna och ge sig ut på en löprunda. blev att ta asfaltsrundan efter som det har regnat så mycket. det blir så lerigt och klafsigt i skogen. sen kan det bli halt oxå och nej jag vill inte ramla. brukar lyckas göra det några gånger per år och mitt knä är fortfarande inte vackert efter förra året vurpa..
men nu har jag lie ont i huvudet. jag kan få det ibland om jag har drukigt dåligt vilket jag typ alltid gör. så har försökt och ta igen det men samtidigt så det jag att det ändå som hjälper är att gå och lägga sig. tur att det är dax snart :)
.
i morgon är det jobb och sen är det helg... men det är fredag den 13 så se upp.... för alla svarta katter, gå under stegar och ja allt sånt.
men ha det såå bäst

Kommentarer
Postat av: william

duktig som springer:D



SV; Naw tackar så hemskt mycket:D Blir så Glad.3

Och säg gärna vad du tycker om mina "Friends or Enemies?" Modell bilder som jag har tagit:D

2012-04-13 @ 16:33:23
URL: http://funnyones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0