tvätta

ju usch som rubriken säger så håller jag just nu på att tvättar. om det är nått som jag verkligen tycker är såååå tråkigt så är det verkligen att tvätta. usch man drar sig verkligen in i det sista. och ja jag har för mycket kläder så jag kan dra mej ganska så länge ;). men just nu så tvättar jag en tvätt med ljust 60 och en mörk med 60. sen får vi se om jag går över till 40 idag eller tar det i morgon. men det är bara sååå sjukt tråkigt. man släpar ner tvätten och sen får man släpa upp den och sen ska det hängas och hållas på med... nej det finns så mycket roligare saker att göra.
.
i morse va jag i alla fall uppe och sprang innan jobbet. det kändes grymt bra. haha känner mej så jävla överseriös när klockan ringer 06:00 och jag tvingar mej upp för att komma ut och springa..
.
men till helgen blir det lite roligheter som händer :) lite små spontant sådär men ändå väl planerat. först så skulle jag ha sovsällskap på kvällen ;). men nu är det ändrat så nu ska jag följa med mitt sovsällskap ut :). kommer och bli grymt kul.. hoppas jag i alla fall. men vi brukar alltid ha kul när vi går ut :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0