fredag

japp nu är det äntligen fredag efter tat ha jobbat i fem dar så är det grymt skönt att det äntligen är fredag. men ja jag ska ju jobba i morgon men ändå det är ändå fredag :). det är nått specielt med alla fredagar även om man ska jobba helg så är det ändå en härlig stämning både på jobbet med oss som jobbar och med alla kunder. men ja nog tjajat om att det är fredag.
 
igår så hade jag fullt schema härligt. det va springa, jobba och träna. det ser ut som att mitt liv är såhär just nu: springa springa, jobba jobba, träna träna. men det tycker vi om. gäller bara att vi kämpar kvar med det och fortsätter att tycka att det är kul. men ja i alla fall. jag åkte och tränade bodypump efter jobbet på medis. ett ganska fint sats när man väl kom in och upp för en konstig trappa. ja om man tog bort alla konstiga metal trappor så va själva gymmet fint. fattar inte varför alla gym envisas med att va massa trappor det är som gjort för att man ska ramla och gö efter ett hårt benpass ;). och sen va det svalt och härligt i tränings salen. aldrig kul när man kommer in och svettas bara av att stå upp och sen när träningen börjar så forsar svetten ut från alla porer som man har. sen blev det bara hem och ta det lugnt kollade lite på tv och sen blev det att sova.
 
men i morgon så ska vi jobba och sen träna. sen är det helg för mej skönt. jag ska bara ta det lugnt och kankse borde ta lite sovmorron oxå :) det va ju ett tag sen som vi fick sova.
 
sen gick jag sprontant in på team sportia idag oxå. hittade där mina springsor som jag har nu fast i en mer rosa färg till extra pris :) så då köpte jag ett par. dom är inte så dyra så det fick duga. hade ju tänkt att jag skulle åka till stadium och köpa mej ett par lite dyrare men nu är det ingen brådska utom kan ta det i lugn och ro. för nu har jag ett par nya som jag kan ha så länge. kan nog va bra och ha fler olika. haha ett par som man springer i skogen leriga dagar och ett par fin spring skor som man kan ha när man ska ut och glida ;). 
 
här är mina nya skor
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0