jobbat

ja så nu har man börjat och jobba igen. kändes verkligen fruktansvärt jätte tungt i söndags. och när jag skulle gå och köpa lunch till den här veckan så kändes det extra tungt. men nu så känns det bra. eller det kändes bra på måndagen och när jag väl kom upp och åkte till jobbet så kändes det bra. och det va faxist kul och komma tillbaka och träffa alla på jobbet. har saknat dom lite. 
 
men ja jag började min måndag med att springa och sen åkte jag till jobbet. det jobbiga med att börja jobba igen är ju det att om jag ska hinna springa så måste jag göra det innan jobbet. och det betyder att det är dax att gå upp kl:06:00 igen. hehe mindre trevligt. 
 
sen efter jobbet så åkte jag till stallet och fick rida bubblan. mycket trevligt tycker jag för jag tycker att hon är trevlig och rida. ich det gick jätte bra tyckte jag så då är det alltid lite extra kul :). sen gör det ju inget att hon är vit oxå. men jag tycker att hon är trevlig för det finns ganska mycket go i henne hon är pigg och glad samtidigt som det finns mycket och jobba med.
 
idag så har jag oxå vart ute och sprungit på morgonen och sen blev det att åka till jobbet och kriga. nu jobbar sofia hos oss och det är mycket trevlig hon är så pigg och glad. alltid lika kul och få lite nytt folk till jobbet som kan pigga upp lite. då vi andra håller på och möglar fast i olika hörn. 
 
har ju även lilla tilda här hos mej men i morgon så kommer lena och tommy och hämtar henne. kommer att sakna henne lite men det ska samtidigt bli skönt att bli djurfri igen. inte för att hon är jobbig eller så. men jag tycker att jag bor lite för trångt för att dela den lilla ytan med ett djur. men under en vecka så är dte ju inge problem. jag får lixom klättra så fort jag ska in eller ut ur köket och ja. det går i en vecka eller två men inte hela tiden. 
 
men nu ska jag ta och kolla lite på tv och ta det lugnt för i morgon så ska vi upp och ge oss ut och springa innan dom kommer och hämtar hem kaninen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0