lördag

idag så började jag min dag med att springa. klockan ringde 06:00 som vanligt så att vi skulle hinna upp och springa innan jobbet. det gick så bra så. det märks att det är kallare i luften nu på mornarna för man får springa lite fortare för att få upp värmen. efter min spring runda blev det hem duscha och sen gå till sågen för att ta bussen därifrån. det va riktigt varmt och skönt i morse så det blev ingen jacka utom bara en kofta och det va till och med för varmt för det så fick hålla den i handen medans jag gick till bussen.
 
men det gick bara bra och jobba men det va mycket konstiga och underliga människor som kom in. haha men det löste vi så fint så. det va allt från folk som pratade engelska som skulle köpa linser och hade kanske inte riktigt helt 100% koll på vad för linser som dom igentligen har. och har såklart aldrig köpt linser här eller i sverige. men det löste sig. hehe till folk som kommer in med konstiga frågar och ja allt. men det gick så bra så. vi sålde jäkligt bra så det är super kul =). 
 
sen efter jobbet så gick jag hem från sågen. det va ett sånt super härligt väder så det gäller ju att passa på. sen drog jag in på ica och köpte middag. blev att laga lite kyckling med spenat, tomater och svamp och till det riven zucchini som man värmer på. super gott. haha värsta mästerkockan jag har blivit... eller inte. 
 
sen blir det nog ett eller två glas tre apor kolla på nån film och sen sova.
 
ska upp i morgon och springa inna jobbet :) på måndag är det bodypump dax igen ska bli super kul.
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0