måndag

igår va det måndag och fullt upp. haha fullspäckat schema. nästan i alla fall. jag började dagen men att åka och träna på sats globen. gick super bra. men det va super varmt så det va ganska så jobbigt. det blir lixom extra jobbigt när det är varmt redan i från början. fick dricka en massa vatten. sen blev det duscha åka hem äta nått och sen åka ner till stallet. rida mocka och fixa. fick sällis av lisa och hennes häst så det va super trevligt. alltid roligare och ha nån att prata med när man skrittar :). sen blev det att rida min lektion. jag fick rida bubblan som jag tycker är en mycket trevlig häst och vi hade en jätte bra övning för henne så då blev hon extra fin. så det va verkligen super kul att rida i måndags.
 
i morse va jag uppe och sprang innan jobbet och ja mitt under min springning så började det ju såklart och regna... mindre mysigt. jag hatar atts pringa när det regnar. det är blött, äckligt och bara sååå bläää. men det va bara och kämpa på sen blev det raka vägen hem och in i duschen. sen så har jag bara jobbat och slitit.
 
men tänkte att jag skulle ta och lägga upp lite bilder. dom är från lite vardag med ett konstigt väder och så är det kläder som jag har köpt både här hemma och från när vi va ute på landet med min familj och vi åkte till Vingåkers Factory Outlet.
 
det va mycket konstigt väder en dag i mitt BRB först så regnade det vid mej och va sol en bit bort. sen så slutade det och regna vid mej men man såg att det regnade en bit bort.
 
                   
 
kanske dax att skaffa sig ett par nya glasögon ;)
                                  
 
jag har shoppat mej tre nya sport linnen
                                   
 
köpt men en ny tröja på H&M
                                 
 
ett linne som jag köpte när vi va på VFO med min familj 
Tiger of Sweden
                             
 
en tröja som jag har köpt på H&M
                                
 
linne från Tiger of Sweden som jag köpte på VFO
                                
 
ett till linne från Tiger of Sweden men ta det bli ju snyggare om man har ett snyggare linne under
                               
 
klänning som jag köpte Saint Tropez
                                
 
en till klänning Soaked
                               
 
klänning från Tiger of Sweden
            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0