Rökärr

Sitter just nu och bloggar från mobilen :) jag är nämligen uppe eller kanske mer rätt in i landet. Ja i alla fall jag är på mina föräldrars landställe :) kom hit igår. Hade ju tänkt att jag skulle gått upp ganska tidigt och gett mej ut för att springa och sen åka vid 12 tiden. Haha det sprack redan på morgonen.

 

Efter att ha vart ute med Elin och hennes gäng på Patricia kommit hem vid 3 så va jag ganska trött när klockan ringde. Jag somnade om och vaknade inte förrän vid 9:30. Hmm kanske bäst och sätta lite fart. Så det va bara äta lite och sen ge sig ut och springa för ja det måste man ju göra :) sen efter det så va det hem göra sig i ordning packa det sista och sen åka:)

Men vi hade sjukt kul i fredags Elin hade en drinkkväll hon köper dricka och blandar så ska man sätta betyg på dom och utvärdera vad man tyckte om dom :) dom va mycket goda. Efter några drinkar så blev det fixa bil och chaufför in till stan och in till Patricia. Det va super kul vi dansade och pratade på. Tills vi åkte hem jag va ganska så trött och höll på att somna på bussen hem. Hehe jag hade vart uppe kl:06:00 för att hinna med allt. Började dagen i stallet sen blev det hem ut och springa, baka kladdkaka med smällt Marabou mint över. Den va mycket uppskattad :) för att sen cykla till gymet och träna bodypump kl:16:30 till 17:30 sen cykla hem duscha göra sig i ordning och hinna äta för att va hos elin kl:19:00 haha jag kom senare kan jag ju säga ;).

Men ja nu sitter jag i alla fall här och äter en banan och dricker mitt Haninge vatten som jag hade med mej :) har vart ute och sprungit en runda. Ville inte ut och springa på riksväg55 haha så blev att springa på en grusvägen sen vända och springa tillbaka och sen springa på en annan grusväg totalt blev det att springa 1,1 mil. Men det va härligt det är så jäkla fint här ute bara en massa grusvägar med ko hagar, åkrar, hus och gårdar på sidorna. Verkligen energi givande. Men det går ju upp och ner hela tiden så det är ju lite jobbigt oxå ;) men gårdagens pasta gjorde nog att jag orkade upp för alla backar ;) Men igår så tog jag det mest lugnt åt gott och drack vin. Vi kollade även lite på os. Idag blir det oxå lugnt och skönt men på måndag ska vi åka till vingåkers och shoppa :) Men ha det så bäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0