S-J-T

haha ja idag är det en sån dag S-J-T. det står för Springa, Jobba, Träna :) och japp springningen är redan avklarad så kvar har vi att jobba och sen åka och träna. jobbar bara till 15 så har bokat in mej på ett bodypump pass kl 16:00. så det blir kalas bra. sen blir det hem duscha äta och sen kollapå tv och haha lär ju somna i soffan som vanligt.
 
åååå har fått inbjudan till kalas oxå så snart eller ja i oktober så blir det fest :) kommer och bli jätte kul. haha så fort jag fick inbjudan så började jag direkt tänka på vad jag skulle ha på mej och jag har fler olika ideer men ja vi får se vilken det blir. ska först tänka ut om jag vill ha kläning eller jeans och linne. men ja det är ju ett tag kvar. ska springa tjej lidingö loppet först  :).
 
 men ja först så ska vi till jobbet och sen till träningen
 
men gud jag höll på att döö idag när jag gick hem från springningen jag har haft lite ont i mitt vänsterben. vet inte varför och jag tänker att det måste ju gå över nångång. det känns typ bara när jag ska stå på ett ben typ när man sk ata på sig strumpor, byxor elller ta på sig och knyta skorna. höger ben inga problem att stå på men när jag ska stå på vänster ben så gör det faxist lite ont.. men annars så känns det typ inte. men så hade jag vart ute på min runda och på g hem. lyssnar som vanligt på musik från mobilen och helt plötsligt så flaxar det upp en fågel på min vänster sida. jag blir ju såklart jätte rädd och kastar mej handlöst till höger och ajajaj vad det hög till i mitt vänsterben. hahahaha gud lixom haha hel sjukt. men ja nu känns det som vanligt igen. ja som det va innen att dte är svårare och stå på vänsterben än på högerben.
 
men aja nu ska jag åka till jobbet så ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0