skansen

ja igår så hade jag kvalitets tid med halva min familj. det va jag, mamma och lena :). vi va på skansen. men jag började min dag med att ut och springa min vanliga 5kms runda. som igentligen är på kankse 6km. men själva rundan är ju på 5 men jag springer dit så att det blir 6km. ja det kändes i alla fall bra. sen va det hem duscha äta frukost och göra sig i ordning. för kl:11:00 kom mamma till mej och då va jag klar.
 
hon ställde bilen här och så åkte vi bussen in till centralen och där mötte vi upp lena. sen va det spårvagn ut till skansen. det va jätte trevligt att umgås bara vi tre. utan att jag och lena höll på att döda varandra eller peta ut ögonen eller gräla om allt från vem som ska sitta fram till att vem som ska trycka på knappar och allt. nej nu kunde vi gå runt kolla på djuren, prata och bara ha det trevligt. det va lite små kallt dock. men jag hade med mej jacka som tur va. men när man gick runt så va det lugn. det va mest när vi skulle äta som det blev kallt och började och blåsa. tur att jag hade tofs med för annars hade jag fått äta upp mitt hår ;). jag tog en jätte god pasta sallad och observera att ja det va pasta i den ;). hehe det fanns ingen bara vanlig sallad men den va jätte god.
 
men vi gick runt och kollade både på djuren och på alla små hus och små gårdar som det finns på skansen. sen innan vi åkte hem blev det både kaffe och glass. 
 
när jag kom hem så va jag jättte trött haha höll typ på att somna i soffan så ja det blev att kolla på tv sittandes.
idag så började jag med att springa min vanliga runda på 5km. kändes bra det blåste lite men det va bara skönt så solen va framme så det va ändå ganska varmt. sen va det hem snabbduscha äta lite och börja packa träningsväskan. och börja sökandet efter cykelnyckeln. den va lätt och hitta. och jag hittade även min cykel. haha jag hade skrivit namn på den. tur det ;). men den behövdes ju pumpas. det va ju bara ett år sen jag annvände den. leta pump. hittar inte pump. letar mer. hittar fortfarande inte pump. får panik.. letar ännu mer hittar tillslut pump. vafan varför la jag den där för. det mest ologiska stället som bara finns..
 
jag fick nämligen för mej att jag skulle cykla till träningen. det gick bra. men jag tycker att min hypermoderna cykel med alltf ör många växlar och ingen bakåtbroms är sååå oberänilig. jag plingar inte för att här kommer jag utom mer seee uppp för jag kan inte bromsa. och det är en herr cykel så jag kommer ju inte ens upp på den. för nej ejag kan inte ta bak benet för att komma upp utom jag tar fram det och ja då blir det ganska så högt. men nej man kan inte lära gammla annor och ta bak benet. nej för det ska gå. 
 
men jag hade bokat in mej på ett bodypump pass och det kändes jätte bra. jag har lärt mej övnngarna lite bättre nu och när och hur dom ska komma och vilka vikter som jag ska ha. så det va bara och köra på.
sen va det hem duscha, tvätta lite och fixa här hemma. åkte sen in till haninge och till bolaget och till lindex. jag ska till flen snart så då måste man bunkra upp. sen va det till ica maxi shoppa lite mat och sen hem igen.
 
nu blir det kaffe och sen måste jag börja och små packa lite..
 
en fjällko
 
             
 
får
                             
 
hälsade även på min släkt haha som strandsatta sällarna ;) och idag va dom verkligen strandsatta för dom höll på att göra rent i deras bur
                                    
 
sen fick en för som att den skulle upp för trappan
                              
 
sen va alla uppe för trappan
                                      
 
nån typ av oxe som hette nått annat än oxe men kommer inte ihåg vad                                                                   
                                            
 
vildsvin
                               
 
lodjur som hade fått tre små lodjurs bebisar :)
                                     
 
björnarna va riktigt livsnjutare
                                   
 
hehe nej men jag tycker att rosa är en ganska snygg färg att träna i och åka till träningen i ;)
              
                  
 
dagens lunch 
                
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0