tröttt

gud jag är sååå jävla trött. vaknade i morse och kände mej nästan bakis så trött va jag. inte blev det så sent igår inte och jag tror inte att det va den där 1 ölen som jag drack vid typ 17:00 tiden som satt kvar. utom jag va bara såå trött.
 
men ja började i alla fall gårdagen med att springa. blev min vanliga runda på 5km härligt. kändes som vanligt bra. det är skönt att det känns lätt att springa. eller ja lätt och lätt är väl och ta i men det är inte en lika stor kamp som det va i början. nej nu jävlar ska vi hålla kvar det här med att springa för jag älskar det :). 
 
sen va det hem äta lite frukost och sen åka ner till stallet. mocka fixa och rida ute. och så klar pussa på det lurviga stora djuret :). sen hade jag och lisa snackat innan om att vi borde hitta på nått snackade i hop oss och bestämde oss för att middag och bio är perfekt. så japp då var vår date bokad och klar. så efter stallet blev det hem till ösmo och duscha och fixa sig. haha när jag stod och fönade håret så regnade det. kändes ju lite onödigt. men det kan ju inte regna hela natten tänkte jag. mötte upp lisa på tåget och så åkte vi in till den stora staden. vi började med att äta och ta en öl..mysigt :). sen blev det att hämta ut biljetterna. vi gick på den nya batman filmen. den va jätte bra men sjukt låång 2,45min.. gud jag hade ont i rumpan efter 1timme typ. men annars så va den jätte bra. men när det hade gått typ 2,30min nej men då dör batman. min första tanke va att jaha här har jag suttit i närmare 2,30min och så dör batman... det här sög.. men nej det är såklart att inte batman kan dö och nix det gjorde han inte eller. och det va typ det som filmen vägde på. för om han hade dött så hade jagtyckt att filmen va jätte dålig. men nu tyckte jag att den va jätte bra.
 
efter filmen skulle vi ha dragit vidare men dom vi skulle möta upp skulle dra vidare så då drog vi hem. va hemma och låg i sängen vid typ 23 tiden så nej det blev ju inte så sent.
 
men kände mej ändå jätte trött när jag vaknade i mosre. men det va bara och gå upp och åka till stallet. ja nu va klockan 06:00 som klockan ringde så kan ju va därför som man va lite trött. men ja i alla fall det va bara och åka till stallet och mocka fixa och rida. sen åkte jag hem. åt lite frukost och gav mej sen ut för att springa min runda. kände mej trött och seg. men det va bara och försöka och tagga till och se sig ut. det va väldigt svårt måste ju erkännas. gud jag ville bara sova. men det kunde vi ju inte göra. men piggnade till när jag kom ut och kom igång med springandet. 
 
sen va det bara hem duscha av sig äta lite och packa träningskläderna. för nu jäklar skulle det bodypumpas kl:16:00. så det va bara och tagga om och cykla iväg. men när man väl kommer till gymet så blir man pigg igen och kan köra på. men gud vad jobbigt det va men sjukt kul. det blir roligare nu när man kan övningarna mycket bättre och vet vilka vikter man ska ha och allt sånt. men efter så kände jag mej både trött och slut i kroppen. men ja där utanför så stod min cykel och bara väntade på mej. jippi.
 
men nu är jag hemma och har ätit taco till middag supper gott :) till det så drick det ett glas rosè vin för det tycker jag att jag är värd efter min dag av hård träning.
 
men ha det såå bäst
 
tilda och jag som kollar på friidrott
 
                
 
myysss med min nya fina skål som jag köpte på ittala :)
                
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0