usch

vilket fruktansvärt deprimerande väder det är idag... man vill ju bara stanna hem och dööö. men det kan man ju inte göra eller. jag hade häst så åkte upp till stallet på morgonen. red ut like aa boss. finns inga dåliga väder finns bara dåliga kläder eller??. sen va det mocka fixa och allt sånt. den åkte jag hem.jag tänkte att jag skulle gem mej ut och springa oxå men usch inte i det här vädret. nej det blir nog att dra till gymmet lite tidigare kankse och köra lite på nån kontitions maskin innan mitt bodypump pass börjar. ska bara äta nått först.
 
men igår såg dagen ut osm följande. jag började med att ge mej ut och springa på morgonen gick så bra så. det blev det att åka till jobbet och arbeta. efter jobbet åkte jag direkt till gymmet åt lite där innan mitt pass började. men hjälp nu va det ett nytt program. haha dom gör tydligen om programmen och musiken men gämna mellanrum. haha jag som precis hade lärt mej det gamla. men jaja. det gick bra i alla fall så det va kul.
 
i onsdags så va jag ute och sprang på morgonen och sen blev det vidare till jobbet och sen vidare till gymmet. haha ja jag vet jag är helt galen :). men tycker att det är så kul just nu så då jäklar gäller det att fortsätta medans motivationen finns där. sen har jag lite och tänka på just nu så då är det skönt att träna koppla av och inte tänka på nått annat än att svettas och ta i. och ta i a det fick jag göra i onsdags. fy fan. jag hade annmält mej till en kurs som va ny för hösten. den hette grit nånting. högintensiv pulshögare sa hon. och ja det va det. det va sjukt jävla jobbigt. jag trodde att jag skulle dö. jag tycker att jag har ganska bra konsid men inte för det där. man skulle börja med att ha ca 30-50% av sin kropsvikt på stongen. hjälp sa jag redan där. jag kommer ju inte ens att få upp stången på ryggen. hahaha men det gick och det va för jävla jobbigt. 
 
men man började tungt och sen kunde man lassa av vikt. och japp det gjorde jag. men a det va upp och ner för lådan. ner på marken armhövningar upp och ner från lådan igen.upp med stången ner med stången och japp så fortsatte det i 30 min. haha svetten sprutade typ. men kul va det. men sjukt jobbigt.
 
men ja nu sitter jag här och försöker och tagga för att åka till gymmet.
 
men ha det såå bäst
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0