bakdag

idag känns det som värsta bakdagen. just nu så står plättgärnet på spisen med plättar på g. efter det ska jag gå ner till ica och köpa lite saker som jag behöver till mina muffins som jag tänkte att jag skulle baka :).gud vad är det som har hänt mej jag har blivit värsta huslig av mej på gamla dar ;). men ja det krävs fortfarande stor planering för jag har oftast inte alla ingridienser hemma utom måsta kolla runt se vad jag behöver köpa och sånt. så lite planering är det när det är dax för bak :).
men när jag bakar så tycker jag ju faxist att det är ganska kul. men det är ju såklart roligast att äta det man bakat eller gjort.
.
men i dag tog jag mej en välbehövd sovmorgon. gud vaknade inte fören vid 10. och ja jag gick och la mej vid 23 så jag sov i nästan 11 timmar. helt galet sjukt. men jag har fortfarande min hosta som stör mej. jag vaknar lite om nätterna och måste hosta. och sen på morgonen så måste jag hosta upp min slämklump innan man kan görja dagen. samma sak när jag är ute och springer medansjag springer hostar jag ingenting men när jag är klar då kommer det igen med fullkrafft. och jag måste hosta några gånger eller ganska många gånger innan jag slutar. men det är bara hostan ingenting annat så det är lite störande. men jag tänker så länge det bara är lite rethosta så är det bara och köra på.
.
ja men i alla fall idag så har jag vart ute och sprungit och sen är det plättar på g och sen är det lite städning och fixning, ner till ica köpa det som saknas och sen bakning för att sen dra ner till izza och kolla på melodifestivalen och äta muffins =)
.
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0