biggest loser sverige

kollar på biggest loser sverige och äter :). har ätit lite middag och lite frukt. innan det så har jag vart ute och sprungit. kändes bra men dte va lite kallt och så när jag hade sprungit klart så fick jag min sed vanliga host attack. men det känns som att den va värre idag än igår och hur den har vart innan.. håller jag på att bli sjuk??? i bland känns det som det och ibland så känns det som att jag inte håller på och bli det. men en sak är säkert jag vill inte bli sjuk...
.
annars så har jag jobbat idag och ska jobba i morgon oxå. efter jobbet så blir det bara hem ut och springa och sen ska jag bara göra fredag kolla på tv och mysa i soffan.
.
nej annar så händer det inte så mycket mer. känner mej lite allmänt nedstämd bara. men det är ju så det är livet går upp och ner och just nu känns det fan bara som att det går ner. livet kan inte bara va som en dans på rosor. men det känns som att jag dansar på tistlar barfota just nu.. men det kan ju inte i alla fall bli värre.. eller???
.
nej det är bara och bit ihop eller bryt ihop..och jag gör det som jag alltid gör biter ihop och försöker och gå vidare på mina tistlar i jakt efter ett par skor.
.
nej usch nu låter jag ju som värsta emot och det är jag ju inte..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0