...

tänkte att jag kanske skulle ta och blogga lite.  idag har jag vart i stallet på morgonen och det va kallt. men det va bara och klä på sig ordentligt. men det gick bara bra i stallet. det är tur att man blir varm av att mocka. tro det eller ej men även tågen gick i tid :).
.
efter stallet så åkte jag hem och åt lite. sen va det bara och klä på sig nästa outfit. spring outfiten. den är lite svårare för i stallet är det bara och ta på sig allt. medans när jag ska ut och springa så gäller det och ha kläder som man kan springa i och som inte är för varma. för hällre att man är lite för kall och sen springer sig varm. för i stallet så kan man ta av sig plagg för plagg när man blir varm. men det kan jag ju inte göra när jag är ute och springer.
.
men det är inte så jobbigt och springa i kylan som jag trodde att det skulle va. och då tänker jag på andningen att det kan bli kallt och sånt. men det går bara bra så länge som jag springer. men när jag slutar och springa för att jag är klar. det är då host attackerna kommer. hah adet låter som att jag ska dö för folk typ vänder sig om och kollar på en. men det går ganska fort över. haha och idag så ramlade jag inte.
.
men nu är jag hemma och sitter i mina toffler och myser. ska ta och kolla på nån film tror jag oxå. har bara plockat lite här hemma. haha fasten jag bara är ensam så blir det ändå så stökigt. hmm kläder lite här och där. men sen så bor jag ju ganska litet oxå så om det ligger en tjöja och en strumpa slängd nånstans så ser det ju stökigt ut.
.
men sen ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv ska upp till stallet i morgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0