ledig

idag har jag en av mina älskade måndagar. haha men dagen började ju inte precis som jag hade tänkt mej. jag tänkte att jag skulle va upp med tuppen och åka till stallet med 06:30 bussen och sen tåg och sen buss. ja som vanligt asså. men klockan ringde jag tröck på snoos knappen trodde jag. vaknade upp igen vid 09:00. upps. jag tror att jag får ta stallet vid insläppet i stället. min första tankte när jag vaknade på morgonen va att fan jag hade ju lovat madde och hjälpa henne med utsläppet av alla hästar idag. eller va det fodringen jag skulle hjälpa henne med. eller hon har inte ringt det måste ha vart insläppet i stället. eller va det änns idag som jag skulle hjälpa henne. men anna vänta lite här. varför skulle madde ha stallet hon har ju ett eget arbete och skönta. haha jag undrar vad jag drömde i natt när jag sov..
.
men jag behövde nog dom där extra timmarnas sömn. för som vanligt så vaknade jag i natt av min hostattack och hade svårt att somna om efter det. men väl uppe så va det äta frukost i lign och ro dricka lite kaffe. och sen va jag ute på en lugn jogging runda. själv rundan är inge problem det känns jätte bra. jag känner mej pigg och glad. men ordet men kommer när jag stannar och har springit klart. så hostar jag en del. men det går ganska snabbt över bara jag kommer in i värmen igen.
.
sen har jag tvättat lite tvätt som typ skrek efter att få bli tvättade+mina träningskläder. sen har jag lagat lunch till den här veckan och så middag som jag ska ta med mej ner till stallet.
men nu får jag ta och sätta lite fart och åka ner till stallet snart :)
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0