personal fest

igår så va det personal fest för oss som jobbar i tyresö centrum:). festen hölls på forellens skola som ligger jätte nära centrum. men jag började med att åka till jobbet. och där hade dom minsan ätit tårta.. utan mej.. haha men det kankse va lika bra ;). sen drog vi till green bull där tog vi ett glas. innan vi drog vidare till skolan. dom hade gjort det så himla fint. pyntat med indiskt tema och maten va oxå indiskt. det fanns inte bord och stolar som det brukar va nej nej. utom det va låga bord och kuddar på golvet. hahahaha vi trodde att det va ett skämt. men så va det inte. utom tanken va att man skulle sitta på golvet på dom små kuddarna och äta.
.
haha det va riktigt underhållande att se alla försöka och hitta en bekväm sitt ställning och sen när alla skulle upp. hahah. och jag va inte smidigare inte. nej fyyy. jag fick snurra runt upp på knä och sen kravla mej upp. bertil och ganska många fler med honom klagade över deras dåliga knän. men det gick bra tillslut. men gud maten va jätte god. det va en massa rörande röror och annat indiskt mat. super gott.
.
till maten fick vi lite underhållning som bestod ut av dansare som dansade magdans och dom va verkligen super duktiga. så kul att titta på. till maten fick man ett glas vin eller en öl. jag som älskar vid tog så klart ett glas vin. sen kostade vinet 20kr i baren. så ja det blev både ett och två glas vin till ;). men känslan när man skulle gå på toa va verkligen back to school. haha jag har inte saknat skoltoatetterna om man säger som så. gud asså... det fanns en som va fräsch eller nej den va fräschare än den andra. för den första hade ingen toasits. jag gick in och vände..
.
efter att ha ätit alldeles för mycket god mat så märktes det att vi som jobbar i butik vi är vana med att stå upp. alla stod upp kring ståborden och åt efterrätt och drack sitt kaffe. sen va det dax att rocka loss på dansgolvet. tror nästan att alla va uppe och dansade där ett tag. men det va nog ett kort tag ;) men det va kul. jag kan ju säga att jag varvade typ som alla andra att va upp och dansa och sen hänga vid borden. men det va kul. det är kul att det händer nått och att man känner igen dom flesta som är där.
.
det slutade vid 12 så det höll inte på så länge. då kom oscar bertils son och hämtade oss och körde mej hem. vilket va jätte skönt. men idag har jag inte gjort så mycket har vart ute och sprungit ska ta och städa lite här hemma och sen blir det att dra ner till ösmo och käka med tjejerna och sen blir det vin och melodifestivalen :)
men ha det såå bäst.
carlsson på g
för drink
min fördrink
magdansarna
haha back to school
mer magdans
lite vin på det oxå
sen dansades det loss
lite mer vin haha det här va nog det sista glaset ;)
carlsson på g hem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0