semlor

idag är det ju tjockis dagen. och det har vi på synsam såklart firat :) till fikat köpte vi en varsin semla till oss som jobbade. mmm det va jätte gott :). men annar så har det gått bara bra och jobba. det va inte sådär jätte mycket och göra så det va lite tråkigt. men jag roade mej med att flytta runt lite bland bågarna så nu kommer ingen hitta bland bågarna igen.
.
men innan jobbet så va jag ute och sprang min runda. det kändes bara bra eller haha lika jobbigt som vanligt. beror ju på hur man ser på det ;). men man märker värkligen att det håller på att bli ljusare. för jag brukar va ute vid 06:20 och det brukar va mörkt tills jag går till bussen typ. men nu så höll det på att ljusna medans jag sprang min runda. härligt tycker jag :). men jag får nog fortsätta med min reflex väst ett tag till.
.
sen gick jag hem från sågen och lyssnade på min ljudbok som heter panik. den handlar om en vanlig kille där hans mamma helt plötsligt ringer och säger att han måste sätta sig i bilen och åka till henne nu. han fattar ingenting men gör som hon säger. åker till henne och när han kommer dit så är hon död. och han håller oxå snabbt på att dö. men det är nån som räddar honom. men han litar nu inte på nån. och så händer det en massa runt det. och det visar sig att han föräldrar ärnått typ av hemliga agenter som har fått tåg på några super hemliga filer och folk vill ha tag på. och ja så håller det på. ni försöker han både fly, få reda på sanningen och så mycket som möjligt om allt och få tag på sin pappa. inte helt lätt. men den är både spännande och bra. och ganska rå för det är änder som flyger och usch de är så att man får rysningar när man sitter på bussen.
.
men nu så kollar jag på project runway och sen blir det sängen. i morgon blir de bara jobba och på torsdag stall men på fredag är jag ledig :) ska bli super skönt..
tjcokis dag på tyresö =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0