skottat

har precis vart ute och skottat fram min bil. jag tänkte att jag skulle va smart och göra det idag när jag har all tid i världen nästan i alla fall. än att jag ska stå i morgon och svära och känna stressen över att jag borde ha åkt nu för fem minuter sen för att hinna komma i tid till jobbet. men nu känner jag mej så smart så som va ute. men det va inte så jobbigt det va ganska så lätt snö. så det va ganska lätt att få bort det. så nu är den så fin så. haha fattas bara att det kommer en orkanvid med snö över haninge över natten så att den är täckt med snö i morgon bitti i alla fall.
.
men vad har jag mer gjort idag. jag gick upp vid 06:00. eller nej klockan ringde då men jag tvingade mej inte upp fören 06:10. för att klä på mej alla kläder och gå ner till min buss som går 06:30. jag hade typ fullt med frost i min hansduk när jag kom fram till stallet. för svaret är ja jag fick gå från stationen och till stallet för nej det går ingen buss så tidigt på morgonen på helgerna.. åå vad jag älskar ösmo ibland :). men i stallet gick det bara bra. kallt men man fick jobba sig varm.
.
efter stallet så åkte jag hem och hoppade i spring outfiten. och gav mej ut. det va ju så klart kallt. men inte så farligt kallt. inte så det va jobbigt och andas eller nått sånt. jag tror att det är jobbigare och gå eller stå och vänta på bussen i sånt här väder. för jag blir så varm när jag är ute och springer. och sen så håller jag mej varm. men man får ju klä sig smart. inte för mycket och inte för lite. men det va lite drygt när det blir motvind den sista biten. då känns det lite tungt.
.
efter min runda så va det bara in i duschen och värma sig lite för att sen gå ner till ica och köpa mat till nästa vecka. det blir räksallad med min fetaost kräm till..mums :). sen har jag bara tagit det lugnt och kollat lite på tv. ska ta och kolla på äkta människor sen med andreas wilson. sen blir det nog sängen som kallar.
.
men ha det såå bäst
.
min runda i onsdags då va jag lite snabbare än i tisdags :)
kallt i morse när jag va på g ner till stallet
skotta fram bilen
jag bara älskar min borste som jag har fått av min far

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0