trött

usch känner mej lite trött just nu. vet inte riktigt varför. men kan ju bero på att jag har jobbat till 19 två dar i rad. men i morgon ska det bli skönt att komma hem i tid. i morse va jag uppe med tuppen och va ute på min löprunda. efter som jag skulle jobba till 19 så ville jag ha det gjort. men jag har faxist börjat tycka att det är ganska skönt att springa på morgonen för då har man det gjort. och då kan man bara åka hem och ta det lugnt efter att man har slutat.
.
men idag på jobbet så gick det bara bra. hehe bara snäll kunder idag. en del roliga och vissa kunder trodde nog att jag va lite konstig. haha. gud jag vill att lena ska komma ill vårt jobba jag känner mej sååå stel i axlarna. men det är ju inget ovanligt. men jag vill att hon ska komma och mjuka upp mej lite.
.
får se i morgon om jag tar spring rundan på morgonen eller på kvällen. blir nog på morgonen för det är så skönt att ha det gjort. jag går ju inte upp så mycket tidigare. men jag kommer hem och kan koppla av tidigare om jag springer på morgonen. men hahah aaa springa måste jag göra för jag har gjort misstaget och ställa mej på vågen och nej det va ingen vacker text som kom upp.. men aja det finns inte så mycket jag kan göra åt det utom att fortsätta och springa. för man måste ju tänka på att muskler väger mer än fett.. och jag struntar i vad vågens text visar jag bryr mej mer om hur jag märker att kroppen har ändrats till det bättre och att kläderna sätter bättre :)
.
men nu ska jag ta och kolla lite på tv. men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0