hockey

nu så här på kvällen så är ju den stora frågan.. ska man eller ska man inte kolla på hockey vm finalen. om jag säger bara om jag ska kolla. så kommer jag gå och lägga mej och sen ställa klockan så kollar jag och sen går jag och lägger mej igen. men som sakt va vi får se hur jag gör. det kan ju va kul och kolla. men om jag märker att det bara går assa dåligt så kanske man ger upp och går och lägger sig i stället.
.
annars så har jag jobbat idag. guud säger jag bara det va den ena idioten efter den andra. i alla fall på förmiddan resten av dan va väl okej. men inte morgonen asså gud. sen har jag vart ute och sprungit känes bra. jag hade hela utrystningen på mej. det va både reflexväst och broddar ;). jag är såå jävla sexig när jag är ute och springer.
.
sen hade jag lite tråkigt när jag kollade på tv så fick för mej att måla naglarna lite. har tagit lite kort men det är så svårt för dom blev inte så bra. men resultatet är jag helt okej nöjd med. kollar på coco-livet före chanel. men blir nog sängen snart om man ska orka upp och kolla på hockeyn sen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0