jobbat

ja igår så hade jag en jobbar måndag. usch jag hatar verkligen att jobba måndagar. det är den dagen som är absolut tyngst. men även den dagen tog slut tillslut. och man fick åka ner till stallet :).
.
idag har jag oxå jobbat. hehe ja jag gör inte så mycket annat. men innan jobbet så va jag ute och sprang. men uch vilket äckligt väder det va ute. det va 0 gradit, rått, kallt, blaskigt och så va det dimma eller nått som kom från himmlen. men det va ändå skönt att få komma ut. men inte i det där vädret.
.
sen så va det bara in i duschen göra sig i ordning och sen äta frukost. haha kaffet han jag inte dricka upp utom det fick jag ta på bussen på g till jobbet. efter jobbet så tog jag och gick hem från sågen. det va så skönt att komma ut och få frisk luft och röra lite på fläsket ;). nej men det är ganska skönt för man blir så mycket piggare av att gå hem och så får jag lyssna på min ljudbok.
.
ååå och så har jag fått mina nya glasögon oxå :). ska ta kort och lägga upp på bloggen så att ni får se. haha måste bara fixa till mej lite. men det känns som att dom är så diskreta eller hur man ska säga. för nästan alla andra bågar som jag har är svarta markerade bågar. och den här är en silver båge som är ganska diskret. hehe men lite rolig form är det på den i alla fall så helt osynlig är den i alla fall inte ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0