jobbat till 19

klockan ringde i morse lite för tidigt 06:00. uch sa jag. för gud det hade blåst och regnat halva natten. och det låter så mycket i mina fönster och i luftkonditionering. låter som att det är storm inomhus. men när jag vaknade på morgonen så hade det i alla fall slutat och regna. så jag tvingademej upp och kom i spring kläderna och satte fart på mina fötter. dom första 4km va inge problem. ja det blåste lite men inte så farligt. sen jag säger bara det va sen emil kom och mötte mej. och fy fan va det blåste. och sen kom det regn på det oxå. inte kul. jag sprang som quasimodo. och typ lika fort oxå. haha gud bilisterna som mötte mej måste ha tyckt att jag va dum i huvudet. för det va allt annat än nått mysigt väder :(. men det va bara och kämpa på för ju fortare jag springer desto fortare får jag ju komma hem. men gud det va så skönt när jag kom hem och fick ställa mej i duschen.
.
sen åkte jag till jobbet och idag fick jag jobba till sju idag igen. men det va bara för att lotta är sjuk så jag sa att jag kunde göra det. men det viste jag redan i går att jag skulle göre. så det va därför som jag va ute och sprang i morse men det va ganska skönt. för då har man det gjort. men jag kommer nog inte att gö det varge dag haha det kommer jag inte palla. men nån gång ibland sådär så går det bra.
.
men nu börjar snart sista delen på kronjuvelerna som jag ska ta och kolla på. hoppas att slutet är bättre än vad början har vart än så länge..
.
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0