jobbat

idag va jag uppe och sprang innan jobbet. det va jätte kallt så man fick springa på för att få upp värmen. sen va det bara in i duschen och värma sig. gjorde även misstaget och först sitta i soffan och efter det så la jag mej i soffan. haha jag höll på att somna. men vaknade så att jag kunde springa till bussen för att åka till jobbet :). jobbade med hanna idag bilket va mycket trevligt att få träffa henne och prata med henne. det va sååå otroligt lungt så vi kollade på svt play på skidorna. såg såklart när hellman kom tvåa i mördar backen. helt galet sjukt bra åkt ut av honom. herrrigud jag skulle döö. haha jag och hanna blev bara trötta av att kolla på dom när dom åkte.
.
sen efter jobbet så kom mamma och pappa och hämtade upp mej. för jag skulle ner till stallet och dom va hos farmor och farfar som bor i trollbäcken. det va helt guld att jag kunde åka med dom :). men det va kallt. uch mina händer frös som vanligt och det är sååå otroligt härligt när man rider och händerna fryser och när man ridit fram och skrittar så tinar händerna till liv. och det gör så jävla ont så man bara har lust att gråta. men det är bara och bita i hop.
sen känner jag oxå i min handled nu när dte börjar och bli kallare. det gör lite ont när jag trycker påmin knöl och när jag böjer på handleden. men det blir bättre sen när det blir varmare :). men ja jag vet ju i alla fall varför jag har ont. uch jag vill inte behöva göra nått åt saken fast det kommer ju komma en dag då jag måste göra det..
men aja den dagen den sorgen.
.
ska nog gå och lägga mej ganska tidigt för ska upp och åka till stallet i morgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0