löprunda

i morse så ringde klockan 06:00. mindre skönt. det som va grymt skönt va att få komma ut på min löprunda. efter två dagars vila så va jag full av energi. haha i alla fall den första biten(2meterna). sen va jag mitt vanliga ja igen och bara löpte på. kände att jag kunde ta i i uppförsbackarna (dom få som är) och bara springa på. grymt skönt. både att springa och att ha det gjort på morgonen.
.
sen åkte jag till jobbet. jag sålde bra idag så det va kul. annars så va det så lugnt och tråkigt såå gud trodde nästan att jag skulle döö där ett tag. men tillslut så blev klockan 19 och jag fick gå hem. jag bestämde mej för att gå hem från sågen oxå. men uch det började för snabbt att både regna och blåsa. så det va mindre kul. men min ljudbok höll mej på språng och jag tänkte att ju fortare jag går desto fortare kommer jag hem :).
.
kollar just nu på kronjuvelerna och jag måste säga att det är en mycket märklig film. kan inte eller påstå att jag tycker att den är sådär jätte bra eller. mest märklig och ja konstig.. svensk film när det inte riktigt är som allra bäst.
.
tänkte att jag skulle skriva lite om mitt år 2011 och om vad jag har gjort. men tänkte att jag tar nog det nån annan gång. när jag känner att jag har mer tid och ork. hehe låter som att det mest är tragisk men dte är det inte. men det är både roliga saker som har hänt och tråkiga saker. men som sakt va det tar jag nån annan gång. om nu den dagen kommer och komma hehe ;). men aja nu ska jag försöka och kolla lite mer på denna film.
.
men ha det så bäst.
ja juste nu har jag fått igång mitt simkort igen så nu går det och få tag på mej igen :) mobil kör jag med min gamla. haha tur att man är en ekorre och aldrig slänger nått utom sparar på typ allt och lite till =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0