nytt år

ja nu är det nytt åt och nya möjligheter :)
asså vad ska jag säga om gårdagen. men än vi hade galet jävla kul. haha asssåhelt crazy bananas...
dagen började med att jag jobbade mindre kul. det va sååå dött så jag tog ram fido och gick lös med honom. klockan 15:00 fick jag gå hem för dagen vilket va jätte skönt att jag inte behövde jobba till 17:00. efter det så åkte jag till ösmo medmin packning. och så klart när man kommer fram till ösmo station så går det naturligtvis ingen buss. nej det är bara och börja promendera. tur att jag går ganska fort. men det är så typiskt specielt när man har lite och släppa på oxå.. suck. höjden av min otur.
.
sen när jag kom hem så va det bara och gö sig i ordning både mej själv mitt skattbo och försöka och få sig själv att se lite nyårs fin ut:) haha jag typ bara öste på med allt glitter. jag såg ut som en disko kula runt ögonen =). sen gjorde jag i ordning ost och kex. till det hade vi lite chips och nötter :) och så klart vin. sen kom izza och vi börjde nyårs firandet med vin och tjej snack. vid åtta kom sara och christoffer och då började vi vårt buss åkande :) fy fan va mycket buss vi åkte (det är ett ölspel). men kul hade vi. haha han måste ha trott att vi va helt jävla galna och dumma i huvudet. för ja både jag och izza kan ju bli ganska högljuda och flamsiga och garvar åt typ allt och alla och vi triggar ju upp varandra oxå. vi är bara 2 men låter typ som 22st. men man har nästan alltid kul i vårt sällskap och man behöver inte oroasig för att det blir sånhär pinsam tystnad för vi är ganska bra på att prata ;).
.
sen drog vi hem till izza och frös typ händerna av oss på väg till henne. däråkte vi lite mer buss och sen drog vi till tåget och tog det ner till nynäs. haha asså vilket drag det va på nynäståget det va typ ganska mycket folk (för att va nynäs) sen nere i nynäs träffade vi lite folk och drog sen ut till torget och kollade på raketer och drack skumpa och fira in det nya året. jag, izza och sara hade våra tomtebloss som vi höll på med. men fy fan va hallt det va.och sen va det en raket som kom helt fel så den smälde lite för nära tyckte jag. det va lite otäkt. det va så nära att det gick hål i mina strumpbyxor. det blev ett hål där den hade smält. lite läskigt.
men det va lugnt för inget hände men ändå inte kul.
.
sen efter det så drog vi hem till izza igen på efter fest. sen kom det lite mer folk där. trevligt. men alla va nu ganska trötta så vinet och skumpan blev utbytt till vatten. haha jag och izza frös som fan så vi gick runt med filtar. haha värsta nyårs outfiten och glitter och blingbling och så filt till det. men det va myckettrevligt med mycket snack och skratt. sen drog jag hem till mina föräldrars hus i ösmo och sov där.skönt att inte behöva åka hem. haha men kom inte i säng fören ja klockan stod på 06:30. haha helt galet sent (tidigt) eller vad man nu säger. jag somnade som en däckad gris.. sov till typ 10. sen gick jag upp och åt frukost diskade av tallrikarna som vi hade haft ostarna på och snyggade till det lite till mina föräldrar skulle komma hem.
.
vid 12 tiden kom dom hem då låg jag nerbäddad i soffan under ett täcke och kollade på harry potter :) haha jag va nog ingen vacker syn ;) inget smink överhuvudtaget och så lite lagom sliten och trött. men detva helt klart att va lite sliten efter den roliga kvällen. men det är tur att det inte är nyår varge helg haha då skulle man ju typ döö.
.
sen vid 14 drog jag hem till en precis lika pigg izza som jag. haha fy fan vi satt i hennes soffa och bara fy fan va dåligt jag mår... dagens ord är: Bakis och Skakis. vi gick långsamt och bestämmt ner till pindos för att åta pizza. det va snor halt och nej man vill ju inte ramla för då skulle man ju typ bara gå i 100 bitar. men till pindos kom vi och tror det eller ej men jag åt pizza och drack cola till det. haha fy fan det är inte ofta som jag gör det.. och då betyder det att jag vekligen inte mår bra och är bakis. haha. men gud vad gott det va och vad mycket bättre det kändes efter. det va som att för varge tugga så försvan huvudvärken lite..och colan gjorde till oxå.
.
men assådet va folk inne på pindos som beställde pizza och så en öl till det. fy fan säger jag bara det sista jag va sugen på va öl eller vin. den blev det in på ica köpa godis och cola.sen drog vi hem till izza och kollade på tv. tog sen 16:15 tåget hem och höll som vanligt på att somna på tåget. men vaknade till vid vh så att jag inte glömde bort att gå av vid haninge. men nu är jag hemma och gud snart ska jag bara ta och borra ner mej i soffan och bara chilla och äta mitt godis och dricka vatten :)
.
haha men man kan ju säga att ja vi hade i alla fall kul och det är huvudsaken. och det är vårt att man är lite bakis dagen efter :)
.
ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0