pralin dag

i måndags så hade jag min pralin dag. en ut av mina älskade lediga måndagar :) klockan ringde 06:00. dax att gå upp och åka till stallet. åkte ner hoppade av tåget och jävlar va det har snöat. kom ner till stallet pulsade mej till baracken och bytte om. pussade på mina älskade hästar. red ut på den första i det mysiga vinter vädret. sen va det bara ut med den och sen hämta in den andra. hade två djur idag. eller jag skulle bara ha ett men så ringde elin hon hade blivit jätte dålig och undrade om jag hade tid och ta diamant. och ja jag va ju redan i stallet så det är klart att jag kunde göra det. han fick oxå komma ut i snön. super kul tyckte han som bockade mer än en gång. söta lilla häst. men han bockar snällt han har huvudet kvar på plats och bara kickar med bakbenen. haha inte som vissa hästar som tar ner huvudet och typ tok bockar.
.
sen fick han gå ut till sin hagkompis igen mio. och åå vad glad han va att se diamant igen. gnäggade glatt när han såg honom :). sen va det dax för mockning och fixning till båda hästarna. när det va klart va det bara och åka hem. väl hemma så åt jag lite snabbt och hoppade sen jogging kläderna och spring skorna. gav mej sen ut på en jogging tur på 7km. sen va det in i duschen ner till ica handla lite lunch till den här veckan. sen fick jag andas lite i soffan ta det lite lugnt äta middag och sen dra ner till stallet igen för att rida min lektion :). insåg på vägen ner till stallet att mina torkarblad sög med stort S. vad gör man då??? jo man tar upp mobilen och ringer hem till pappa. svänger förbi och han byter och ger en en läxa om hur man tar bäst hand om sina torkarblad för att ta bort snö och is bäst.
.
på min lektin sen så fick jag viola. det gick riktigt bra. hon kändes pigg och glad från början. men jag är som alltid på henne att hon ska trava på bra och inte krypa i hopp och bli kort i både steg och hals. nej hon ska fram fram och ännu mer fram :) utan att bara bli springig. sen va det lite snöras vilket inte gjorde oss så mycket för då fick vi bara lite mer fart. men hon blev lite rädd några gånger men inte spänd. för sen när det va över så blev hon snabbt lugn och avslappnad igen. vi gjorde slutor längst med långsidorna. mycket svårt tyckte viola men jag tyckte ändå att det gick bra. så jag är mycket nöjd med lilla viola.
.
men idag då så har jag jobbat. men innan det så va jag ute och sprang min runda på 7km. kändes bra men det va lite jobbigt för det va snöigt. så det blir tyngre och springa. för man tar i men man kommer inte så långt. även om jag har broddar så är det ändå tungt. men annars så gick det bra. sen va det bara hem duscha och åka till jobbet.
.
men nu är jag bara hemma och kollar på tv. har kollat på mott alla odds och jag måste bara säga att gud vad bra den serien är :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

bra att hon va duktiga :-) men så e du en duktig ryttare oxå :D



påminner mig nu att maila a-k om att jag inte får rida på typ 3-4 veckor...

2012-01-26 @ 14:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0