spontant

igår drog jag och sara in till stan och gick på bio. vi hade inte bokat några biljetter och när vi kom fram så fanns det inte så många platser kvar på bion. så vi fick ta den som hade flest platser kvar. haha det blev en film som hette the darkest hour i 3D. haha får första tanke att vi kommer och döö. två små kycklingar ska gå på en läskig film. vi hade ingen aning om vad den handlade om. men aja det går nog bra tänkte vi. efter typ 5 min när dom visar vilka skådisar som är med i filmen så kommer joel kinnamans namn upp. mums tänker både jag och sara den här filmen kan inte va annat än bra. han dog dessvärre. men innan det så va han ju som vanligt grymt snygg ;). men ja själva filmen va bra. handlade om typ osynliga utomgjordingar som mer såg ut som eldbollar som ja utplånade männskigheten och ville ta över världen. ja och så höll det på. men den va faxist bra :)
.
efter det drog vi till bk och bättrade på sminket och bytte skor. vi skulle nämligen ta en spontan utgång. vi va på söder så närmast fick bli 360 eller GK som jag tror att det heter på lördagar. kön va skrämande lång.. eddie meduza hade tydligen vart där och spelat innan så dom va tvungna att slänga ut alla ap fulla patrask innan vi andra kunde komma in. haha det va riktigt underhållande och kolla på alla människor som kom ut den ena va fullare än den andra. haha det va en tjej som dom fick putta upp för trappan för hon kom fan inte upp. då är man dra dragen asså.min första tanke är men är inte han död. tydligen inte. men jo nu har jag googlat och det är han. fan va grym jag är. men det va nån mines konser.
.
efter ett tag som kändes som en evighet så fick vi tillslut komma in. slapp i alla fall betala inträde utom bara garderob. guld :). sen hade vi bara sådär mysigt kul. vi dansade,pratade, skrattade och drack lagom med dricka. jag drack två öl och sen resten vatten. så det kändes bra. sen när dom stängde vid tre drog vi hem till mej. stannade och åt på gullmars för bussen hade precis gått. sen sov sara hos mej för det är ju lite svårt för henne och komma hem till ösmo. va hemma hos mej vid 5 och då va det bara av med sminket och krypa ner och mysa med sara ;). vaknade första gången vid 7 sen vid 8 och sen vid 9 gav jag typ upp. gick ner till ica och köpte lite frukost. haha för nej sån lyx har jag inte hemma. det va kaffe som stod högt upp på både saras och min lista. vi kollade lite på skidor och drog sen med 12 tåget ner till ösmo och stallet.
.
va nere vid ösmo vid 13 tiden mockade och fixade allt sånt och red sen ut. det va så mysigt att komma ut och få frisk luft. det va sådär lagom kallt. hah aså att man kunde ha på sig en massa kläder utan att varken frysa eller svettas. okej jag ska erkänna jag hade kanske lite för mycket kläder på mej för det blev lite för varmt ;)
drog sen hem med 16 tåget. skönt att komma hem och bara krypa ner under täcket i soffan och bara bli varm. ja och jag duschade ju såklart innan jag kröp ner. sen har jag bara kollat på film och ätit lite middag.
.
nu ska jag ta tag i mina lunch lådor till nästa vecka. det ska bli räksallad med fetaost kräm till. mmm ska bli sååå gott :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0