stallet

det va har mycket stall och sånt nu så har inte haft ork eller tid för att uppdatera. men i lördags sp va jag på 40-års kalas hos jennie. och ååå det va super mysigt och kul. det va suppper god mat och gott att dricka till :).men jag tog det ganska lugnt efter som jag skulle upp och jobba nästa dag. men a verkligen super kul.
.
i söndags sen så va det arbete som gällde. jobbade med elena och det gick som vanligt bara bra. det är kul och jobba med henne och prata lite. men vi städade och sålde även lite glasögon så lite hade vi och göra men inte allt för mycket. sen åkte jag hem och bara tog det lugnt kollade på tv och bara chillade.
.
på måndag så va jag ledig och va i stallet på morgornen. men hjälp va kallt det va. helt galet sjukt kallt. jag hade typ alla lager på mej som jag bara kunde. men vi trotsade kylan och red ut i snön. det va ju förutom kylan ett helt underbart väder. snön glittrade det va vindstilla och bara så vackert. men som sakt va kallt...men det är tur att man blir varm av att mocka sen.
.
efter stallet så åkte jag hem och sprang en runda för det va inte lika kallt då. efter det så va det in i duschen och så skulle jag bara sätta mej i soffan en stund och sen bara lägga mej ner i soffan en stund. vaknade upp en timme senare. men oj hjälp jag somnade vid. kände mej helt groggy. sen va det ner till ica handla mat och sen fixa maten.
.
sen drog jag ner till stallet igen och red min lektion. fick laura det gick jätte bra tyckte jag. jag tycker att hon är ganska trevlig när hon slappnar av och inte bara går och stretar och spänner sig. det gäller ju att få henne och jobba och inte bara springa eller hysteriskt springa med huvudet i taket. vi gjorde mycket bakdelsvändningar inte min favo övning men tyckte ändå att det gick ganska bra :).
.
sen åkte jag hem och kollade på familjen annorlunda sen va det raka vägen ner i sängen.
.
i morse så va jag ute och sprang på morgonen. jag har laddat hem en ny spring app som jag provade. den talar om hur långt jag har sprungit och hur fort den kilometern gick och vad min medel hastighet är. lite kul måste jag säga. för jag har ju inte tagit tid innan så det kan ju va kul och hålla lite koll på hur det går :).
sen är det bara hem duscha och åka till jobbet. har jobbat hela dagen idag och det gick bara bra.
.
nu är jag hemma och har kollat på top model sverige ska även ta och kolla på mott alla odds. sen blir det nog sängen. ska upp och springa i morgon bitti innan jag åker till jobbet för efter jobbet blir det raka vägen ner till stallet :)
men ha det såå bäst
vit diamant i ett snöigt landskap
diamant och hans hagkompis =)
jag bara älskar när jobbet anpassar sig efter mina behov. dom har flyttat ut värmeelementet ut i butiken så nu kan jag både stå och värma rumpan och hålla koll på kunderna samtidigt :)
min outfit på 40-års kalaset
haha viste inte enns att det räknades som ett ord
min spring runda i morse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0