ledig

idag har jag vart ledig vilket va super skönt. efter att ha jobbat hela helgen och sen åkt ner till stallet och sen kommit hem sent för att duscha, äta och sova. så va det skönt att få sova lite. men ja jag har ju inte haft några problem med att somna om kvällarna i all afall ;). men ja i helgen så har jag jobbat med hanna. vilket alltid är trevligt. i har terapi rensat och städat i hörnrummet där vi har all skylt material och ja jäklar va vi har slängt och nej det ser fortfarande lika rörigt ut. haha men bättre blev det i alla fall. sen i söndag så jobbade vi oxå och då slängde vi det sista. men det va ganska så lugnt i söndags så det va lite tråkigt. 

haha jag fick även en föreläsning om konst i söndags av nån gubbe som kom in och klagade över att det va nån som hade sprayat ett gult hjärta på katten som står utan för vår dörr. ja det är en keramik eller va det nu är för material det är i alla fall en skulptur som föreställer en katt och då va det tydligen nån som hade ritat ett hjärta på den. och nej det va inte bara och ta bort det där hjärtat för då skulle katten bli förstörd och han malde på om att dom hade tagit bort två skulpturer vid ica ingången för en uteservering. skönt tänkte jag för den där nakna feta kärringen som dom hade där va ändå så jävla ful. haha men det va inte läga för att säga det. samtisigt som han malde på tänkte jag att ja men vafan köp svart sprayburk från biltema och spraya hela jävla katten med det så har du löst problemet. haha men nej jag sa inte det eller ;).  

men ja idag va jag i alla fall ledig så då tog jag sovmorron. sen åt jag lite frukost och gav mej ut på en spring runda. blev att springa 1mil och tänkte att jag skulle använda min runkeeping app som jag har men typ aödrig använder för jag blir bara såå stressad av rösten som säger hur långt och hur fort han har sprungit. men jag hittade en off knapp på rösen så nu tänkte jag att det är dax att prova igen. skönt att jag stängde av rösten för ja idag hade gps:en lite svårt att veta vart jag va. hahah min runda dom är på 1mil +att jag springer till rundan som är ca 2km så totalt blir det ca 1,2km. men gps:en sa att jag hade sprungit 1,6km vilket inte riktigt stämmer.

efter min sprng runda blev det att gå hem duscha, dricka kaffe och äta lite innan jag drog till haninge. där hälsade jag på dom som jobbade och lämnade lite saker som dom ville ha. sen drog jag vidare ner till ösmo och till stallet. där träffade man som vanligt på en massa människor som man kunde stå och prata med. jag va där vid ett och åkte hem vid halv sex. haha men jag smorde en massa saker oxå och tog det väldigt lugnt och skönt för jag hade ingen tid att passa utom kunde bara chilla. sen när jag va klar med allt så åkte jag hem och gick in på ica och handlade middag.

men nu blir det bara att ta det lugnt chilla och kolla på tv :)

 

haha fick även syn på min rygg och ja jag insåg att sommarens rand är efter sport bh:n och efter sport linnet. haha jätte snyggt. men ja jag ser ju i alla fall sportig ut ;)

 

 

min spring runda i morse på ca 1,2mil. haha och inte på 1,6 som gps:en visar för nej jag sprang inte i sicksack mönster ;)

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0