bodypump

jag började min dag med att gå upp vid 8 och hoppade direkt i spring kläderna och sprang min vanliga 5kms runda innan det blev mördar varmt. efter det blev det frukost som jag hade skojjat till ett lite. i stället för min vanliga två hårda knäckebröd med banan på så blev det yoghurt med hallon, blåbär, banan och lite nötter i. och så klart drack jag kaffe till det. mmm det va super gott :)
 
sen va det vidare till odenplan där jag hade bokat in ett bodypump pass. det va så sjukt jävla jobbigt. jag trodde att jag skulle dööö flera gånger. specielt när vi gjorde nån övning när man skulle ner och sen hoppa upp. jag bara bad en bön till gud att jag skulle landa på fötterna utan att typ trampa snett eller ramla och slå ut en tand eller nått annat otrevligt. men jag klarade av det. och känslan efter va en blandning av att det va skönt att jag hade klarat av det och att jag va lite skakis. haha det va ett litet strapp steg ner från tränings lokalen ut till övriga lokalen som jag som tur va fick synpå och kunde gå försiktigt ner för. haha annars så hade jag väl blivit liggandes där tills nån kom och lyfte upp mej på fötterna igen. haha typ som pappa fcik göra när jag va liten och åkte skidor på tomten. så fort jag ramlade kom han lyfte upp en och så va man på benen igen.
 
men gud jag va och är fortfarande lite skakis i armarna. det känns att jag är ganska så svag i dom och att dom aldrig har fått sig en ordentlig träning på jätttte länge. haha bara att duscha få shampo i håret va en kamp och att sen föna håret hahah jag kunde inte göra annat än att skratta. det va en kamp. men samtidigt en skön kamp för jag va slut för att jag hade tränat.
 
sen åkte jag vidare till tyresö för att elena va uppe i stockholm och skulle komma in och hälsa på. men innan det så stannade jag till på gullmarsplan köpte lite jordgubbar och satte mej i solen lyssnade på min ljudbok och njöt ut av dom. men ja osm vanligt så är ju dom bästa platserna upptagna av alla a-lagare som har suttit där sen i morse. så ja jag fick sätta mej på en ja vad det nu är stenklump med huvud. haha ja nån form av staty men som mer är som en gråsugga. ja jag vette fan vad dom heter men på en sån satte jag mej och åt mina gubbar. sen åkte jag till tyresö.
 
det är så kul att komma in på jobbet när man inte ska jobba. man kan bara komma in och glassa runt och prata med alla och inte behöva ta en enda kund. jag kunde sitta hela båda fika pauserna och dricka mitt kaffe och han både äta tårta och fika brödet som elena hade med sig :) mmm gott med fika efter att ha jobbat hårt. 
 
sen åkte jag med elena hem och ligger jag död i soffan och kollar på tv. hahah ja det åter står och se om man kommer upp ur sängen i morgon eller om man blir säng liggandes ;) nej då jag ska nog kunna bita i hop och släpa mej upp :)
 
ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0