första dan

ja idag är det så första dan på semestern. vad har jag då gjort. jo jag började med en sovmorron. eller jag vaknade först vid 6:15 men tvingade mig själv att somna om. och sen vaknade jag igen vid 9 då va det bara och gå upp. skönt att få sova ut lite. blev att äta frukost och sen på med spring kläderna. sen sprang jag min 1 mils runda. tänkte att jag ska försöka och ta den lite mer nu när jag är ledig och har tid till det.
sen tog jag och gick den längre vägen hem.
 
väl hemma så drack man min kopp kaffe och lyssnade sen på sommarpratarna. sen har det regnat lite till och från så har mest bara vart hemma tagit det lugnt kollat lite på tv och pysslat här hemma. timmarna går ju så fort ändå. 
 
kollade på ett avsnitt av oskyldigt dömd och då handlade det om att det va kvinnor som blev överfallna misshandlade och våldtagna i löpar spåret när dom va ute och sprang. usch kände lute läskigt :(. men som tur va så är det bara på tv. men ändå inget bra avsnitt att se på mej som är ute och springer så mycket. 
 
sen har jag vart ute och gott en promenix. har precis kommit hem från den. skönt att komma ut en stund efter att man har ätit. nu blir det att ta det lugnt ladda  batterierna tills i morgon. då vi ska ut och svänga på våra lurviga. och jag ska nog ladda med en öl eller ett glas rosé och så blir det nån film till det :)
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0