fredag

ja den här veckan han jag inte gjort sådär jätte mycket mest bara tagit det lugnt och samlat i hopp mig själv och min packning. tvättade som sakt va allt redan i söndags så det va skönt. sen har jag försökt och organisera lite i mina garderober. sommar kläder upp vinter kläder och kläder som vi aldrig använder nej. och aldrig kommer och använda ner och så slänga lite. men det är ändå lika fullt som vanligt..suck. sen så tror jag att jag har glömt min nyckel till mitt föråd hemma i ösmo. för om den inte är där så vet jag inte vart den har tagit vägen. så resväskan står kvar uppe och alla kläder som ska ner.
 
sen har jag sprungit. skönt att komma ut och röra på fläsket igen. efter ja nästan en veckas 0 motion mer än att dansa runt så det va skönt att komma in i dom vanliga rutinerna igen. ja jag bytte ju även ut min vanliga morot och selleri kost emot en mer kallori hög mat som alla dom härliga snabbmats kedjorna kan erbjuda ;) men det va jävligt gott att få unna sig och äta precis vad jag ville under en hel vecka och jävlar vad jag åt hahah. det är osm min papa säger jag kan äta som en hel karl :). ja anna är en väldigt hungrig människa ibland.
 
sen så har jag blivit förkyld oxå alltid lika trevligt hade lite käningar men ja igår så bröt det ut och jag blev förkyld. så kunde som vanligt inte andas när jag skulle sova och slog personligt rekord i antal nyss attacker under en och samma dag..mysigt. hostar även upp min hörliga slemklump på mornarna. sen är man redo för dagen. men jag drack mitt mirakel te igår så idag tycker jag att det känns lite bättre.
 
idag har jag tillbringat kvällen i stallet. jag och diamant har försökt oss på att rida lite seriös dressyr måste nog ändå säga att det gick ganska bra. det va ju ett tag sen som jag red dressyr på honom så ja jag är ändå mycket nöjd. nu är jag i alla fall hemma och bakar kladdkaka :). det ska sen va med marabou mint chocklad överdrag på...mums. ska nämligen hem till lena och tommy i morgon och äta gott och dricka gott i måtliga mängder ska upp och jobba på söndag mindre kul men vissa måste ju göra det oxå. men ja så nu håller jag på och bakar sen blir det att sova för att åka till stallet på morgonen i morgon.
 
men ha det sååå bäst
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0