grattis

vill så klart börja med att säga grattis till min kära mamma som fyller år idag :)
 
men jag började min måndag med att gå upp 06:00. eller nej klockan ringde då. släpade mej inte upp fören vid 06:10. bussen går 06:26. bara och sätt fart. men jag behöver ju typ bara klä på mej och ja gå. men usch det borde finnas nån typ av lag som säger att man inte ska behöva gå upp fören efter kl 08:00 på sin semester. men jag skulle till stallet och hade utsläppet så det va bara och tvinga sig upp och släpa sig ner. men man bli rju pigg så fort man kommer upp. eller ja nästan i alla fall. gäspade nog bara halva vägen ner.
 
men när jag kom ner till stallet så kände jag mej lite piggare. men usch vad kallt det va.. jag hade både långärmad tröja t-shirt och fleece tröja. men nej jag frös inte i alla fall. men jag red ut och sen va det mockning och fixning och sen åkte jag hem. åt lite snabbt och gav mej sen ut på en spring runda. men jag hade lite för mycket kläder på mej. tyckte att det va kallt men glömde på nått vis bort hur varm jag blir av att röra på fläsket. brukar bara ha linne men nu hade jag en t-shirt över det. inte bra. höll på att dööö efter halva rundan. men det va bara och köpa på.
 
sen va det bara hem duscha och sen åka ner till ösmo igen för att äta tårta och dricka kaffe med mamma, pia och kurre. det va mycket trevligt :) och tårtan va jättte god. sen fick jag åk amed kurre hem. skönt att åka bil hem. 
 
sen har jag bara vart hemma kollat på tv och tagit det lugnt. ja för jag va inte hemma fören vi 18 så har inte hunnit göra så mycket mer.
 
sen har jag fixat gymkort idag oxå på sats så ju jävlar ska vi försöka och bli en tränande människa :) och jag kommer och dö på dom där bodypump passen som jag hade tänkt att jag skulle försöka och gå på.
 
 
sen usch har jag såå ont i munnen. har haft det lite till och från och nu är det verkligen till. jag håller på och få en tand och den trycker på typ alla andra tänder oxå. så jag satt här i soffan och det bara pulserar. så jag bara kände nej men jag kan inte ha det såhär så jag har letat igenom hela lägenheten efter typ ipren eller alvedon eller vafan som helst. hittade ingenting.. kollar på klockan 20:30. ica stänger 21:00. nöden har ingen lag springer/går ner till ica och köper ipren. nu har jag tagit två stycken och hoppas att det ska hjälpa. för nej så här vill jag ju inte ha det..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0