grillkväll

i lördags så va jag över till min syrra. det va super trevligt vi kunde sitta ute och äta. det tog ca en timme att åka från mej till sollentuna. men tillslut så kom jag fram och hittade fram till lägenheten. vi började med att grilla och dricka välkoms drink. haha men det va inte helt lätt att få den där perfekta fyren på grillen. men efter x-antal liter tändvätska så blev det fyr på den. då höll vi alla på att döö av hunger. tur att jag hade ätit både frukost och lite lunch. 
 
till slut så va maten klar och den va super god. det va nått kött med grillade grönsaker och potatis till. jag äter ju inte så mycket potatis men åt i alla fall två. men annars så va maten super god. till det blev det röd vin och sen rose och en drink till och lite mer rosevin ;). haha men skulle ändå säga att jag tog det lugnt. jag hade ju vart uppe sen 6 så jag va ganska trött. hade köpt örhängen till lena i present och hon blev glad för dom så det va kul. efter maten och lite vila så va det efterrätt. jag hade ju bakat och lena hade gjort tårta. sen lyssnade vi på musik, pratade massa och hade det bara sådär mysigt trevligt. hälsade på tilda oxå som fick sitta i sin bur.
 
sen åkte jag hem vid 2 tiden så va hemma vid tre och somnade direkt utan problem. jag va sååå jävla trött att jag höll på att somna på tåget. men vaknade till vid skogås och höll mej sen vaken.
 
sen på söndan så va det bara upp och hoppa och åka till jobbet. set va lugnt och skönt vilket jag tyckte va ganska skönt efter som jag fortfarande är förkyld. efter jobbet så åkte jag ner till stallet på vägen ner så började det och ösregna och då menar jag verkligen ösregna... inte kul. sen är det alltid lika kul när man ska gå och hämta blöt vit häst i lerig hade och man bara ser hur han rullar sig. det blev raka vägen in i spolspiltan och duscha lerig vit häst... suck säger jag bara. sen så blev det både ridning, mockning och fixning. blev tillslut klar och kunde åka hem. han in på ica maxi och handla lite innan jag kunde åka hem. 
 
fick även syn på min egen spegelbild inne på ica maxi. ja jag kan ju säga som såhär att om ödet värre än döden skulle behöva ett ansikte utåt så skulle han kunna få låna mitt. jag såg så gräslig ut. va både blöt och trött. sen när jag väl kom hem va det bara in i duschen, äta och sen gick jag och la mej. haha gick typ och la mej vid 22:30. men gud så skönt det va jag somnade i fallet på väg ner till kudden.
 
sen idag va jag uppe vid 06:00 och gav mej ut för att springa min vanliga runda.sen va det hem duscha och åka till jobbet. jobbade till 19 tillsammans med jennie men det gick så bra så. efter jobbet så gick jag hem från sågen för det va så härligt väder :).
 
men nu blir det att kolla vidare på wallander och bara ta det lugnt.
 
det är lite lerigt där jag är ute och springer ibland
 
                    
 
 
på bussen på g ner till ösmo
 
                                                     
 
 
min outfit när jag va på kalas hos lena
 
hade min nya klänninge :)
                                        
 
 
 
 
haha det här med att grilla är inte helt lätt ;) och alla ville hjälpa till och komma med sina tips och trix för att få den bästa glöden.. själv gjorde jag det som jag är absolut bäst på.... nämligen att göra så lite som möjligt ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0