jobba jobba

ja nu är det en arbetsdag till sen är det semester i 3veckor. ska bli så jävla skönt att bara få va ledig och ta det lugnt och skönt. kunna ut och springa milen lite oftare och dricka rosé vin lite oftare ;). en bra kombination tycker jag. men som sakt va ska jobba i morgon oxå sen är jag ledig. till helgen blir det att umgås med bästa brudarna :). 
 
men annars så va jag ute och sprang i mosre. gud vad trött jag va när klockan ringde helg sjukt. blev väl lite piggare när jag kom upp och kom i kläderna och gav mej ut. 
 
jag har även köpt mej en nu klocka. en vit. så tänker ni hur tänkte jag här. jo jag tänkte såhär att i och med att jag är så vit så om jag skaffar mej en vit klocka så kankse man möjligt vis kan se lite brun ut. för jag kan ju inte va lika vit som klockan och nej riktigt så vit va jag inte. om jag ser brunare ut eller inte ja det är frågan det. jag vette fan. men klockan va i alla fall snygg så det fick duga.
 
sen har jag googlat runt lite funderar igen på om man kanske ska ta och satsa på ett gymkort i alla fall men jag tycker ju att det är sååå tråkigt. men jag skulle ju behöva träna på gym oxå. varva träningen lite. jag tycker ju att det är kul och gå på grupp träning men då vill jag gå på. roliga gruppträningar och nja jag tycker att dom dagar jag kan så är det bara yoga och det vill jag ju inte göra. jag vill ju ta och och svettas bränna fett och bara känna sig död efter. men nej.. så nja det suger. men jag ska kolla runt lite mer för jag vill ju ha ett gym nära mej eller nära jobbet.
 
medans jag googlade runt så hittade jag ett mobil skalm som va lite roligt :)
 
 
men nu blir det att kolla lite på tv
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0