ledig

idag har jag vart ledig. det va mycket skönt men har även känts lite konstigt brukar inte va ledig på tisdagar. men jag klagar inte. jag är ledig idag i stället för igår som jag igentligen skulle ha vart. men vi va så få igår och skulle bli så många idag så eca frågade mej om inte jag kunde byta och vist knde jag göra det.  men jag började min dag men en behövlig sovmorron. vaknade vid 9 och kände mej som en ny människa som va betydligt mindre förkyld. skönt kan kankse snart bli helt frisk nån gång. sen åt jag lite frukost och började sen och stor städa hela min lilla lägenhet. vid 12 tiden åkte jag ner till stallet. mockade fixade och red ut. pratade med lite folk som va i stallet och sen åkte jag hem.
 
väl hemma va det in på ica köpa mat hem äta lite och sen ge mej ut på en spring runda. sprang min vanliga 6kms skogsrunda på 34min så det kändes bra :). det är kul när det ändå går ganska snabbt och att jag känner mej pigg i benen trots att det går upp och ner så mycket som det gör. men det är så mycket roligare och springa i skogen. usch längtar inte tillbaka till min asfalt. 
 
men nu är jag ny duschad och ny äten blev kyckling, sallad och en avokado. nu blir det att kolla lite på tv och ska kolla på allsång på skansen bara för att Norlie & KKV ska va med :) så det får man ju inte missa. sen blir det bara att glo lite på tv och sen sova. i morgon är det springa och jobba som vanligt som gäller :)
 
men ha det såå bäst
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0