lördag

jag va så trött igår så gick och la mej direkt efter filmen som slutade vid 23. haha gud jag kommer aldrig och kunna bli en kvälls människa så skulle jag behöva sova middag innan. men vaknade i morse pigg och glad. blev att äta frukost och sen hoppa i spring outfiten. blev att springa min vanliga 6ks runda+ att jag kände mej pigg så la till 2,5 rundan oxå. så totalt böev det att jag sprang 8,5km :) kändes grymt bra.
 
i kväll blir det att åka det till ösmo för att sen åka in till stan igen och svänga på våra lurviga. haha och tro det eller ej men jag vet redan nu vad jag ska ha på mej.. helt otroligt..men innan jag ska ner till ösmo så ska jag göra mej i ordning och sånt. men nu så håller jag på och tvättar mina spring kläder har redan tvättat mina spring skor. 
och ja det behövdes dom va jättte smutsiga. men måste nog ta och köpa mej ett par nya för dom börjar och bli ganska så slitna. men dom får hänga med i skogen ett tag till. känns bara onödigt och köpa nya som kommer och bli skitiga av all lera som är i skogen. men till den nya asfalts säsongen så blir det nya skor :)
 
men nu ska jag ta och sätta lite fart ta och damsuga lite här hemma och sen lyssna på sommarpratarna till en kopp kaffe :)
 
väldigt konstigt väder det regnade hos mej och va klarblå himmel en bit bort
 
                  
 
min nya mjukis dress
byxor:röhnisch
linne: nike 
 
 
     
 
fredags mys med varma äpplen, kvark och en kall öl :)
                         
 
mina spring skor fick åka i tvätten
 
 
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0