redan

gud det är redan fredag och jag har haft semester i en hel vecka. vart tog den veckan vägen lixom. och ja om vi ska tala om min härliga träningsvärk som jag har så är den obeskrivlig. men jag är glad att det är värk i från träning och inte i från nån skada eller att det är någ kroniskvärk. jag kan verkligen förstå och lida med folk som har kronisk värk nu när till och med jag har lite ont. haha igår satt jag och väntade på en buss tillsammans med en gammal tant som hade rullator. bussen kommer hon reser sig upp och börjar knatta emot bussen. när hon är framme och håller på och kliver upp. hahah så har jag precis kommit upp från bänken och på stapplande steg börjat och gå emot bussen. jag skulle aldrig ha satt mej. för att stå upp är inga problem och sitta ner är inga problem men vägen där emellan är en plåga.
 
men i morse så kändes det lite bättre. så då gav jag mej ut på en jogging tur. eller det fick bli 1mils rundan :) haha men det är mest jobbigt och stelt i början sen så blir det mycket bättre. men det är fortfarande jobbigt i alla nerförsbackar. haha käns som att det bara går ner för just nu. om man ska gå nånstans så är rullrappan ner trasig men upp fungerar så att man måste ta trapporna ner. eller så finns det ingen rulltrappa utom det är bara en lååång trappaner som gäller..
 
men det är bara och kämpa på. sen igår så va jag inne till stan oxå och gick på bio. såg den här upp popade varianten av snövit. och måste säga att den va faxist riktigt bra. jag hade inga förväntningar över huvudtaget. kände bara att ja men vanliga snövit är ju söt så då kankse den här oxå är söt. men den va inte lika barnvänlig som vanliga snövit. gud jag förstår varför det va 11 års gräns på den. snövit höll ju nästan på att döö mer än en gång och den elaka styvmodern va verkligen elak. och vart är alla dessa söta små djur som hon dansar runt och städar med. ja det fanns lite söta djur och en ganska mycket mindre söta djur. men aja bra va den i alla fall så det va bra :)
 
sen tänkte jag att jag skulle va lite mer personlig än vad jag brukar vara. om man läser min blogg så vist jag skriver om vad jag gör och lite sånt men kankse inte så detaljerat om min familj och om hur jag mår och allt sånt. men nu känner jag att jag kan skriva ut det. det handlar om min familj. för om man läser min blogg så ser det mest ut som att jag är en go och glad häst tjej,som älskar och shoppa och som är ett tränande helsofreak, haha det är bara på ytan ;). nej men det har vart lite sorgligt inom min familj just nu. det är nämligen så att min morfars tvillingbror har vart dålig ett tag inte så länge men ett litet tag. har åkt in och ut från sjukhuset. dom har inte hittat nått. han har opererats för nått och sen hittade dom va det va. cancer i hela kroppen. bara ordet cancer känns som att det förföljer min släkt. det va så illa att dom satte inte ens in några cellgifter utom bara morfin så att han inte skulle behöva ha så ont. det va en fråga om tid. tid som han inte tyckte att han hade. men har man någonsin tid för att dö. 
 
men även om man har tid eller inte tid så fanns det inget som man kunde göra något åt. det va bara en tidsfråga fanns bara en väg ut. han fick åka hem några dagar och det känns som att det har gått så otroligt snabbt. för i onsdags när jag va och hälsade på jobbet så ringde kurre och nu va det nära. nu va det inte långt kvar. sen när jag kom hem så fick jag reda på att hade somnat in senare under kvällen. det är så sorgligt och det gick så jäkla fort så man han inte riktigt fattat vad det är som har hänt. men han har det bra nu han slipper och ha ont. det är ju alltid värst för dom anhöriga. men det är som men djur man får tänka på att han slipper och ha ont.
 
ja men idag så ska jag nog ta det lite lugnt och kolla på tv i morgon blir det träning och sen ska jag dra vidare ner till nynäs :)
 
ha det såå bäst
 
nu kommer lite kort som jag har tagit och inte lagt upp på bloggen.
 
en bild som jag har fixat till lite
 
     
 
 
                              
 
                     
 
mina nya tränings skor
 
     
 
kort som jag har fixat till i instagram
               
 
                 
 
ligger och jäser i solen :)
 
         
        
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0