semester

nu har jag äntligen semester. nu har jag äntligen jobbat klart. ja i alla fall för 3v. 3 underbara veckor som kommer och gå sååå fort att jag inte kommer och hänga med. snart så står man på jobbet igen och krigar med både roliga och jobbiga kunder. men idag så va en speciels kund glasögon klara och det kändes så bra. jag pratade lite snabbt med henne innan jag gick på semester och sa att det kändes bra att dom han bli klara så att jag kunde gå på semester i lugn och ro. hehe hon bara skrattade och önskade mej en bra semester :). haha jag såg henne och pratade med henne i jacka och packning innan jag sprang till bussen.
 
sen har jag vart ute och sprungit i morse kändes bra. skönt att komma ut och röra på fläsket men jag kände mej samtidigt trött.men vem skulle inte va det 06:20 på morgonen. sen va det bara hem duscha och dra till jobbet. efter jobbet så tog jag bussen hem med all packning och sen åt jag en banan för att sen gå ut och gå en timme. skönt att komma ut i friska luften en sväng innan man äter lite middag. lyssnade samtidigt på sommarpratarna och på anja. mycket bra lyssning måste jag säga. hehe hon är ju stunder rolig och stunder väldigt seriös. han inte lyssna klart så får göra det i morgon. men ja so far so good måste jag säga.
 
men i morgon blir det att sova ut lite och sen bara ta
 
nu blir det 3 veckor chill med rosé vin =)
 
 
 det lugnt och springa en runda och göra lite nytta här hemma. hehe ladda upp batterierna inför lördagens bravader som vi har planerat in ;)
 
 
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0