stallet

idag började min dag 06:00. jippi. det va inte direkt så att jag stutsade upp mer att jag släpade mej upp med en träningsvärk som bara hades eller nån annan elak underjordisk gud kan framkalla. det är värst i armarna. det är som att musklerna har blivit för korta för det gör ont när man ska sträcka ut armarna. men det va bara och gå upp och åka till stallet. började med att rida ut och kriga med flugorna och bromsarna. sen fick häst åka ut i hagen och jag började med det roliga nämligen att mocka. och vad jag bara hatar när man kommer och ska ta en kärra och så finns det bara två små gula roffe kärror kvar. nej det är inte ett marsvin jag ska mocka till utom en häst.
 
sen träffade jag sara oxå. mycket trevligt att träffa henne. haha hon va lite små sleten efter mycket jobb och en inte allt för sen men allt för mycket av det goda vinets kväll igår ;). men det är bara och kriga på som man brukar säga. och ja det är vi vana med. sen åkte vi samma buss hem. eller nej vi åkte samma buss till tåget sen åkte hon till nynäs och jag till haninge. 
 
sen va det bara äta lite och byta om till spring kläderna lika bra att få det gjort innan det blir allt för varmt och innan man lägger isg ner i soffan och dör. det gick ganska bra och springa trots träningsvärken. nerförsbackarna va jobbigast det va samma sak där som att musklerna helt plötsligt har blivit för korta. men när man blivit lite varm i kroppen så kändes resten bra ja utom just nerför. det är då det är så härligt att man springer i skogen och att det går upp och ner som ett dragspel. 
 
men nu är jag hemma igen och lyssnar på sommarpratarna och dricker mitt kaffe. nu blir det att ta det lugnt ett tag tills jag tar nya tag :)
 
ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0