stallet

somnade igår kväll utan problem och när klockan rinde 06:00 kände jag bara nej jag orkar inte. men det va bara och kämpa på och tvinga sig upp och åka till stallet. släppte ut dom hästarna som skulle ut och började sen och borsta. och jag måste säga att trots den fruktansvärda träningsvärken som jag hade i rumpan efter gårdagens dressyr pass så gick det riktigt bra och rida idag. gud det va typ träningsvärk från hades eller nån annan grekisk under jordisk gud. men det va bara och kämpa på. men jag fick tag bra på vänstersidan och har man bara kontroll på den så brukar det gå såå mycket bättre =). så jag är mycket nöjd med min vita springare idag och så klart med min egen insats oxå. men man får ju jobba som en galen jude man får ju ingenting gratis inte.
 
sen kom mamma och pappa och hämtade upp med i stallet vid kvart i elva och körde mej hem. bara för att dom ska hem till farmor och farfar och sen köra dom till synsam för farfar ska kolla sina ögon. så då kunde dom köra mej hem för det är ju på vägen. såå skönt att åka bil hem och inte buss, tåg, buss. det går ju så mycket snabbare. så nu är jag hemma och försöker och tagga mej själv till att komma ut på en jogging tur. men ska ta det lugnt för känner mej fortfarande lite små kraslig men det är såå mycket bättre. nu är jag mest bara lite hes.
 
sen ska jag göra mej fin (haha ja om det nu går) för att åka hem till lena och tommy få grillad mat och dricka gott till det :) kommer och bli super kul. måste även komma upp hur jag kommer hem sen.
 
men nej nu måste jag tagga lite  men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0