taco

igår va jag värsta efektiv ja om jag får säga det själv vilket jag såklart gör ;). jag va uppe vid 6 och va ute och sprang sen va det hem duscha åka till jobbet. slutade vid 16:30. bara för att jag hade jobbat till 19 två dar så då tyckte jag att jag kunde gå tidigare. åkte sen till stallet. mockade, fixade och red ut. sen så för första gången i mitt stall liv så annvände jag duschen som vi faxist har en i stallet och ja jag förstår varför den inte annvänds så ofta. det är typ 5 strålar som sprutar ganska så omilt emot en. ja det va ju ingen risk att man stod där och bubbeli-bubbelida-dade. men det va i alla fall varmt. så man får va glad för det :). 
 
nej men i brist på annat så ska man inte klaga. och jag har ju bott i ösmo så då gick man alltid hem och duschade och nu så brukar jag åka hem och duscha. men nu skulle jag inte hem utom jag skulle vidare hem till laijon där madde och denice redan väntade på mej. så det va en snabb dusch som gällde och en snabb sminkning och sen vidare hem till laijon. där serverades det taco mmmmm super gott va det. sen blev det kladdkaka och grädde som oxå va jätte gott. det hade tjejerna gjort bra =). sen drog jag hem med sista tåget. ja laijon bor ju typ inte i centrala ösmo utom lite utanför där det inte finns några lampor utom det är lampan på mobilen som gäller. sen är det ju såklart närmsta vägen som gäller och ja det är igenom slingan så det va bara och traska på och gå slalom mellan alla mördarsniglar. men jag kom fram och han med tåget utan att ha trampat på en enda mördar snigel =).7
 
haha och madde som bara älskar och ta kort när man som minst anar det tog ett kort på mej när jag äter. och hahaha nej jag kommer absolut inte och lägga upp det kortet haha jag ser så hemsk ut.
 
sen idag så har jag jobbat som vanligt och nu händer det inte så mycket bara ta det lugnt och lada batterierna inför morgondagen. laddar mina batterier bäst med lite rose vin tror jag ;)
 
ha det såå bäst
 
sen har jag för första gången i mitt alkohol drikande liv beställt ett vin från bolagets hemsida. nämligen tre apors rose vin. hur gott kan inte det va. för deras vita är ju som att dricka saft eller nått sånt det är ju bara sååå super gott och jag älskar ju rose vin så det kan ju inte va annat än super gott :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0