träna

haha ja vart ska man börja. jo vi kan ju börja med lördagen. det va mycket trevligt. jag började med att åka hem till lisa där det blev ett glas rose :). och vi satt ute på altan tog det lugnt och pratade och drack lite vin. sen drog vi till pindos madde kom och hämtade oss. sen åkte vi till pindos och mötte upp izza och marcus. där blev det mat. jag tog som vanligt en räksallad. sen drog vi vidare hem till izza där blev det att lyssna på musik, prata och dricka lite mer vin :)
 
efter ett tag så drog vi ner till nynäs där det är hamnfest. haha eller ja vad man nu ska kalla det. det både vin och cider där nere och sen drog vi runt lite i nynäs för att sen dra vidare på efterfest. men kul va det. en lyckad och rolig förfest och kväll i nynäs. sen drog vi hem. jag sov hemms hos lisa för jag hade mina saker där så det va skönast att sova där. haha vaknade upp dagen efter som en helt ny människa. usch jag va såå trött och hade lite svag huvudvärk. men efter lite frukost så kändes det bättre. va hemma hos lisa ett bra tag. vi låg i varsin soffa och kolladepå top model maraton som gick på tv. tror till och med att vi somnade över ett avsnitt. men det gör ju inte så mycket. 
 
sen drog jag ner till stallet. mockade fixade och red ut. men när jag skulle åka hem sen så kände jag att oj jag är nog ganska så hungrig. då kände jag mej inte så pigg. haha kändes typ som att det va etanol som jag hade drukigt igår och inte vin. men efter att ha fått lite mat i magen igen så kändes det mycket bättre :) sen blev det bara att va hemm aoch ta det lugnt kollade lite på tv och sen blev det att sova.
 
vaknade upp i morse och kände mej mycket piggare :) så började dagen med en jogging runda på 5km. sen ska jag åka till haninge och träna med madde vid ett tiden sen blir det vidare ner till stallet mocka och fixa där. sen ska jag nog möta upp sara och vi skulle hitta på nått. sen får jag åka hem och sova :)
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0