bubblan

i går så jobbade jag alltid lika trevligt att få en jobbande måndag slängd i ansiktet... eller inte. men men det är bara och kämpa på. efter jobbet åkte jag direkt hem till ösmo böt bil. och det va som en dröm att få tillbaka min älskade volvo även om det va grymt skönt och snällt att jag fått låna saaben. och den va såå ren och fin oxå. kändes verkligen som en helt ny bil. en ren ny bil :). se åkte jag vidare ner till stallet mockade och fixade. efter som det va sista gången på ridningen så fick vi välja häst. jag sa att jag kan rida vem som helst. så alla fick välja och så va det typ bara bubblan kvar. men jag rider så gärna henne tycker att hon är mycket trevlig att rida så det gjorde mej ingenting.

det gick jätte bra och rida sen oxå så det va super kul. hon kändes så otroligt fin. vi va på utebanan så det va skönt att ha mycket plats oxå. sen är det alltid kul när det går bra. hon kändes mjuk och fin och lyssnade på vad jag ville. så det va super kul :).

i morse va jag ute och sprang innan jobbet. skönt. men jag kände mej ganska så trött när klockan ringde. men det va bara och peppa sig själv för att tvinga sig upp för att komma ut och springa. för jag vet hur skönt det är när man väl kommer iväg och kommer hem och bara känner sig så jäkla duktig.

sen va det bara och åka till jobbet och idag fick vi mycket trevligt besök av först elena som kom med en frys till oss  :) gud vad vi har saknat en frys som vi har längtat efter en. så nu äntligen kan vi köpa glass i mängde och ha i den :). men det har hänt en mindre trevlig sak för stackars elena usch jag lider verkligen med henne :(. sen kom helena till oss hon ska jobba hos oss nu i några dagar och hon hade med sig sofia :) så det va mycket trevligt att träffa alla. genast så blev stämningen på jobbet toppen bra. men gud vad mycket folk vi blev helt plötsligt. haha man viste inte riktigt vart man skulle stå nånstans ;). men super kul.

vid 18 gick alla hem och kvar va bara jag och lotta. sista timmen gick ganska fort så det va bra. sen fick jag för mej att gå hem och lyssna på min ljudbok samtidigt. fick ett mycket trevligt telefonsamtal oxå :). så ja dagen har vart bara bra. i morgon blir det att springa och sen jobba.

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0