helgen

tänkte att jag skulle ha skrivit nått i lördags men det blev aldrig av så sätter mej nu och skriver i stället :). i lördags så tog jag en sovmorron vaknade kankse vid 9 och strax efter det så började det så klart och regna. så mysigt så eller inte. men krigare som man är så åt jag frukost och tog mej ut på en jogging runda. men det fick bli en asfalts runda i stället för skogen. det blir bara så halt och lerigt i skogen. så det va på med springa kläderna och keps på så va det bara och ge sig ut. men det regnade inte så mycket när jag sprang. det regnade betydligt mer när jag hade kommit hem.

efter min spring runda så va det in i duschen sen så städade jag lite här hemma och fixade. åkte till ica maxi köpte gummisar som jag ska ha på P&L och ja lila och svart va dagens färg på gummisar så jag tog ett par lila. sen så krigade jag mej igenom hela ica och fick med mej allt hem som jag skulle köpa.

sen va det hem och fixa i ordning sig för att sen åka ner till ösmo och hem till izza. där va laijon redan på plats och lite senare kom sara och så va det bara och börja. vi pratade lite om vad vi skulle göra under kvällen. vi hade först funderat på att åka till aya med ångrade oss och kom fram till att vi ville åka in till stan. så blev att ta kvart över åtta tåget in till stan och vi började med att ta ett glas på ett ställe som hade uteservering med infravärme. så det va super mysigt. där träffade jag en gamal kompis som hängde med oss sen hela kvällen. vi drog sen vidare till sterio. och gud vad kul vi hade. det va super kul. vi dansade runt i våra ballerina skor och partade verkligen loss. men a det va grymt kul. sen åkte vi hem.

idag så har jag mest åkt runt typ överallt. började med att åka till tyresö för att vaccinera mej mot tbc har gjort det enda sen jag va liten så lika bra att fortsätta med det. så jag gick dit och fick hjälp direkt. fick fylla i ett papper, betala, sätta sig på stolen ta av sig jacka och tjock tröja och sen ett litet stick i armen och sen va det klart. haha jag fick till och med en klubba. haha han höll fram den och frågade om jag ville ha ja sa jag och tog en. haha det är klart att man passar på medans man får frågan om man vill ha ;)

sen åkte jag vidare hem till ösmo för jag skulle förbi izza och hämta min datorn men hon skulle åka íväg så hon lämnade dom hos mina föräldrar :) så snällt så. haha och så klart så går det ju ingen buss från tåget så det va bara och börja gå. varmt va det hade både tjock tröja och jacka. men det hade regnat så fruktansvärt så då måste man ju ha mycket kläder på sig. men ja nu va det lite för varmt. men jag kom tillslut fram och kunde hämta min väska och datorn. va hemma i kankse 30 min och åkte sen bussen till tåget och sen vidare hem till haninge.

nu är jag hemma och har ätit lite middag nu blir det bara och ta det lugnt och kolla lite på tv. i morgon är jag ledig så det ska bli grymt skönt :)

min klubba som jag fick för att jag va duktig och inte började gråta ;)



vin och drinkar



jag och laijon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0