min midsommar

hahaha jaaaa min midsommar va helt galet sjukt kul :) hängde hela kvällen md bästa brudarna och andra roliga människor så det va galet trevligt..
 
jag började dagen men den härlig spring runda på morgonen och gjorde mej sen i ordning och drog till jobbet. jobbade med lotta. hon ska sluta hos oss vilket jag är jätte tråkigt :( men så är det folk går vidare här i livet och hon har ju jobbat ganska så länge hos oss. haha en annan lär ju aldrig komma därifrån ;).
 
men det blev en sill lunch på jobbet super gott. och till det så blev det en varsin lätt öl. haha både jag och lotta tyckte att mjölk inte riktigt passade inte kaffe och vatten eller. men en lätt öl ja det skulle passa mycket bättre så det fick det blir. det va lite och göra på jobbet men inte sådär extremt jätte mycket. men det rullade på jag skyltade om lite och fixade.
 
sen vid 14 fick jag sluta och kunde äntligen åka ner till ösmo för att fira min midsommar. åkte först hem till föräldrarna fast ja dom va ju inte hemma. så blev bara att lämna bilen och byta om. sen gick jag över till izzas föräldrars hus. där va laijon redan på plats och sen kom sara och madde :). sen skulle det fixas kranas haha jag va sådär motiverad till det kan man ju säga... men jag och sara gick ut och plockade lite blommor och björkris. men det va en massa äckliga små gröna små djur på dom där jävla björkrisen. så ja jag plockade inte så många. sen skulle det kransas haha jag hade kransat klart ganska så snabbt och min krans hamnade sen ganska så fort på kompisthögen. sen va det mat dax. vi började med sillen, ägghalvor och sånt det va super gott. izza och laijon hade köpt och fixat all mat super bra och så hade dom gjort en bål. sen efter en liten paus så blev det kött, potatisgratäng, sallad och tsatsiki till det. och även det va så klart super gott. izzas pappa fick vara grillmaster och izzas mamma satt med oss runt bordet och pratade. sen efter en liten paus blev det kaffe och jordgubbs tårta. haha ja jag kan ju säga som så att mät va jag i alla fall. haha jag va glad att jag hade klänning och inte jeans för då hade man ju fått knäppa upp en knapp ;).
 
till all mat så blev det så klart vin till. och ja det blev lite mer vin efter det oxå ;). men sen drog vi vidare till laijons föräldrars hus där hennes familj och släkt höll hus. hennes bror fyllde år så vi åkte mest bara dit och sa grattis och krigade med myggen. sen drog vi vidare ner till nynäs. haha eller först så tog vi ett varv runt ösmo med maddes jobbar bil och körde på saftblandaren. haha det va galet kul ;).
 
sen drog vi vidare ner till nynäs hälsade på izzas bror och hans tjej och deras grannar. va där en liten stund och sen drog vi virade till ösmo igen och partade hemma hos izza. men innan det så blev det att plocka upp charlie hos laijon hem till mitt hus och hämta min dator och sen dra vidare till izza. sen kom det lite mer trevligt folk. pratade, drack mer vin, skrattade och hade det bara sådär otroligt roligt :). det blev mycket balkong häng då det va fint väder. vi höll på jäkligt länge oxå haha jag kom inte i säng fören vid 06:30 och vaknade upp vid 11 tiden. haha då va det bara och gå upp äta lite frukost och sen dra ner till stallet. 
 
det va bara och kriga på =). träffade både laijon och madde nere i stallet så det va trevligt. haha ja jag va ju som vanligt inte så där jätte snabb utom blev att va där nere ett tag drog sen hem. så nu är jag hemma och ska packa. jag måste packa för jag jobbar i morgon och orkar inte panik packa som jag brukar få göra och som jag säkert ändå kommer och få göra :). sen blir det att kolla på matchen och sen sova för att ladda om för lite mer jobb sen har jag 1veckas semester kommer och bli sååå sjukt skönt att va ledig haha men så lungt kommer det ju inte precis att bli ;). haha nej nej för vi ska gå all in 
 
men ja nu ska jag nog ta och äta lite middag så ha det sååå bäst
 
min sill lunch på jobbet
 
 
min midsommar klänning :) försökte och poppa upp min tant knä långa klänning med ett par BjörnBorg skor =)
 
 
madde, izza och jag 
 
 
jag och izza
 
 
haha madde är expert på att ta kort när man inte vet att hon tar kort. detta va nog ett ut av dom bättre korten annars så brukar man se mer rolig än snygg ut ;)
 
 
en styck carlsson med lite rosé vin =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0