packar

känns som att det ända jag gör just nu är och packar och packar eller tänker på vad jag ska packa ner. jag ska både packa tills i morgon då det är midsommar. jag ska ju först jobba och sen blir det att åka ner till ösmo och fira med bästa brudarna. vi ska börja med och äta och sen kommer det lite mer folk så det blir nog kul :). men som sakt va först jobb.
 
sen så håller jag på och packar och planerar in för vår resa till borlänge och till P&L. haha det kommer och bli grymt jävla kul... jag är såå taggad. hahaha men jaaa jag kommer och dööö. jag ska campa och jag är verkligen inte en camping människa. senast min familj campade så sa vi aldrig mer och jag kommer inte ens ihåg hur gammal jag va men men jag kommer nog och överleva ;).
 
först ska det firas midsommar :) och ja jag tar min tant klänning ;) haha försökte piffa upp det med ett skärp och ja det kankse blev lite bättre. haha ja det blir inte bättre än sådär i alla fall.
 
igår på jobbet så kom det en massa ray ban bågar. så jag satte mej typ direkt ner och började mitt terapi arbete. lägga in alla bågar i lager, prismärka alla bågar, sortera ut alla bågar och sist men inte minst sortera ut alla fodral. men jag blev klar..skönt. redan idag har jag sålt 2 ray-ban pilot :). annars så går livet bara bra det rullar på. jag är ute och köpar och krigar i löpar spåret. jag krigar och kämpar på på jobbet. va hemma i ösmo i måndag och fixade takboxen så nu sitter kungakronan på. pappa både fixade ett bord och lagade det på samma gång. haha vi tog upp det och skulle väckla ut det och pang så gick det sönder jaha. ja det va bara ner i källaren och laga ;). tur att min pappa är så jävla grym på att laga trasiga saker med alla olika möjliga lösnngar.
 
men nu så kollar jag på fotbollen det är tjekien emot portugal och ja än då länge så står det 0-0... tråkigt..
 
aja men nu ska jag kolla vidare men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0