tisdag

ja snart är det midsommar haha och min största fråga är inte vad jag ska göra utom vafan jag ska ha på mej.... jag kan ju bara inte komma som jag brukar göra back as hades. utom det känns som att jag måste ha nått som är lite mindre svart och lite mer åt det vita eller glada hållet.. men vad... jag har letat och vänt upp och ner på halva min garderob. till och med funderat på vafan jag har nere i källaren. men nej inte kommit på nått bra.. jag vill ju så klart ha en klänning. inte jeans och linne utom klänning. och har hittat en som jag inte har använt så många gånger.
 
men frågan är om den är lite för mycket åt det socker söta flick hållet??? och samtidigt lite för lång så att det blir anna tant varning. med alla volanger och krimskrams så går den ju långt nedan för knäna och stannar precis på tant varnings hålle.. och den har typ en form och det är vad du vill för du ser ändå ut som ett tält. haha kankse ett skärp i midjan kan hjälpa den att få nån typ av form.. det måste kollas upp...
 
haha och ja ju mer jag kollar på den ju mer skulle jag bara vilja ta fram saxen och försöka och fixa till det där tant varnings längden. haha jag får väl köra på ett par sexigt strumpor ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0