1. Berätta om dig själv

ja jag hittade en liten rolig 30 dagars lista som jag tyckte verklade lite rolig. men a vi får se hur länge jag orkar och följa det ;)
.
men ja vem är då jag.
.
jag heter Anna Carlsson och om jag skulle beskriva mej själv då skulle det va att jag är en go och glad häst tjej från ösmo =). jag är uppväxt i ösmo som är en lite by som gud glömde bort helt och hållet. ösmo ligger ca 5 mil söder om stockholm. men jag är inte en ut av alla inavlade ösmo bor. nej nej jag har faxist en gång i tiden bott i haninge i vendelsö för att va exakt. mins ingenting för jag va 1,5år när vi flyttade till ösmo. skulle väll säga att jag har trivs bra där och att det är ett super bra ställe att växa upp i. jag började och rida första gången när jag va 8 år och har nu ridit i typ 100 år :). nej men jag rider fortfarande och tycker att det är super kul. när jag va mindre så va stallet och hästarna allt för mej. jag bodde typ där. älskade att bara komma in i stallet och gå raka vägen in i cliffens spilta och borsta och pussa på honom. nu har jag inte lika mycket tid att vara i stallet. jag har även super egen familj som jag vet att alltid ställer upp för mej i vått och tårt. haha både när jag behöver nya bilar och hjälp med den ena konstiga saken efter den andra. jag och min syrra har alltid bråkat så länge jag kan minnas. det blev mycket bättre när jag flyttade hem ifrån och nu kan vi till och med umgås utan att försöka och döda varandra. men hahahah jag tror fortfarande inte att vi skulle kunna åka på en jorden runt resa ;). sen har vi så klar vår hund hampus som börjar och bli lite ill åren. men hör bra gör han fortfarande haha... den hunden asså. han är egen.
.
jag jobbar och slavar på synsam. har jobbat där alldeles för många år. tänke att ja men jag kan börja och jobba här tills jag vet vad jag vill göra med mitt liv. idag 6 år senare så jobbar jag fortfarande kvar. var av 5 av dom åren har jag jobbat i tyresö. trivs jätte bra :).
.
men när jag inte jobbar så har jag hittat en ny hobby nämligen att ut och springa. började med det för några år sen. men nu det senaste året så är det mer seriöst. nu springer jag nästan 5 dar i veckan och tycker att det är super kul :) jag älskar det och jag älskar att jag känner att jag bara har blivit snabbare och att jag orkar springa längre och fortare ju mer jag har sprungit. super kul. man kan väl säga som så att det finns lite olika annledningar om varför jag började och springa. jag insåg att ju äldre man blir ju mer får man tänka på vad man äter. vilket man inte behövde göra när man va mindre och hände i stallet och jobbade där 24/7. eller när man gick i skolan och aldrig åt lunch för att den va oätlig...men ja kläderna satt ju inte riktigt som dom skulle göra och man började typ gråta när man insåg att nej jag kommer verkligen inte i mina favo jeans längre :(. antingen så fick jag köpa mej en helt ny garderob eller så fick jag göra nått åt saken. och ja det va billigare ;). sen kände jag att jag hade tappat så mycket kondition när jag inte va i stallet och red lika mycket. och ja nu kommer jag i dom där älskade jeansen igen =)
.
sen har jag så klart alla mina älskade vänner som betyder så otroligt mycket för mej :). vi gör allt från att ha mysiga tjej kvällar till att hänga på stureplan och partagärnet. till att haha spontant åka till södertälje och gå på nån lokal krog där. till att gå på bio och åka in till stan och shoppa. ja vad skulle jag göra utan alla mina vänner.
.
men oj vad långt detta inlägg blev och det skulle ju handla om mej. men vad finns det mer att säga om mej???.
jag bor nu inte i ösmo. nej för jag har tagit mej ifrån det där träsket och flyttat till haninge. bor i min lilla etta på 34kvm. hur jag får plats är ett under ;) med tanke på att mitt rum när jag bodde i ösmo va på 14kvm. men ja man får klämma i hopp sig lite. vilket inte är helt lätt när man älskar att shoppa allt från käder, skor, smink, lakan, gardiner till värmeljus ja allt som kan går att köpa för pengar...
.
sen är jag hel säker på att jag har nån typ av dyslexi eller nått sånt. för jag kan verkligen inte höra eller se på hur ett ord ska stavas. utom jag har fått lära mej hur ord ska stavas. att aldrig stavas aldrig med två L. ja och så vidare. men jag har ju aldrig gjort nån utredning eller nått sånt. för när jag va liten så hette det att barn nej men dom ska utvecklas i sin egen takt och ja jag va nog allt annat än snabb i den utvecklingen.. jag stod typ still. och det gäller nog i allt. men det finns ju såklart vissa saker som va mycket svårare än andra. stava är en stor sak sen tror jag hade jag hade lite svårt och läsa men det har jag inte idag. ja jag kan stava idag oxå..typ ;). språk har oxå vart ett jobbigt ämne i skolan usch. och inte blev det bättre av att man skulle välja ett till språk som franska. kan typ knapt ett ord franska idag. och än mindre stava. det som jag oxå har haft lite problem med i mitt liv är att jag är otråligt rädd för saker och ting mesadels för allt. specielt vatten. när jag efter typ 100 år i simskolan blev utsparkad sa min simfröken till mej att om jag skulle ramla i vattnet från en brygga så skulle jag sjunka som en sten.. min skräck för vatten fick jag uppleva när jag skulle dyka i västindien och jag va den enda eleven som han hade haft under alla dom åren han hade jobbat där som grät under vattnet..
jag har jobbat och kämpat för mina rädslor igenom mitt liv och idag är jag inte riktigt lika rädd för allt. hahah som tur är. men jag kan hoppa högt för plötsliga ljud.
.
haha men när jag skulle lära mej och köra bil så vet jag inte vem som va mest rädd jag eller min pappa. han blev inte mer trygg när han upptäckte att jag blundade så fort vi fick möte för att jag tyckte att det va läskigt.. haha vi slutade och övningsköra när jag blundande och fick panik när vi fick möte av en lastbil.. sen blev det trafikskola för annas del ;) men nu har jag körkort och nu tycker han att jag kör som 1:att jag va jagad av polisen 2:som om jag hade stulit bilen.
.
haha men jag tror inte att det är så många som vet om att jag är en sån mes;). men jag är inte lika rädd längre. men när jag känner mej osäker så kommer stackars lilla rädda anna fram..
.
men nu kommer en bild bomb på just mej
image description
jag och min älskade grey cliff
jag och narco
som sakt varför va som alla andra när man kan va helt jävla cp i huvudet
min första bil
min andra bil
min tredje bil
jag och bästa B-G Britt-Gösta
jag har en gång i tiden färgat mitt hår brunt men det va bara en gång
jag och extasi
jag och narco
min syrra en gång i tiden ;)
familjens bebis hampus
en helt vanlig dag i stallet ;)
jag och gonzo
hahaha kan ni se vem denna varelse på bilden är????hahah nej och det kunde inte jag eller
sen fick jag reda på att det va jag.... va är det där JAG. och ja jag tror fan att det faxist kan va just jag på den bilden :)
tre huliganer

Kommentarer
Postat av: Milis

Många fina bilder och minnen. Den där bilden på dej och Cliffen är så härlig.

2012-03-03 @ 16:52:14
URL: http://miliscarlsson​.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0